Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkurda engelli personel yok! Neden?

veysel21

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Ben bugün işkura engelli iş başvurusu yapmaya gittim. Diyarbakır işkurumunda dikkatimi çeken birşey oldu en az 50 Yada 60 kişi çalışanı vardı ama hiç engelli çalışanı yok o kadar herkesi sıkıştırıyor engelli alın diye neden kendisi almıyor ?burdan Diyarbakır iş kurumunu protesto ediyorum başka illerde varmı yokmu onu bilmiyorum...

valla bburdada yok ne tesadüffff :))

İmam cemaat işine döndü bu olay kurumlara engelli çalıştırmadığı için ceza kesen kurum engelli çalıştırma yükümlülüğünü yapmıyor.

burda var 2 tane gördüm...sizin bulundugunuz ilde masa başı çalışan ortapedik yada süregen rahatsızlıgı olanda olabilir.

Vallahi burda yok ben çalışanlara sordum yok dediler. Beni haklı buldular kendileri bile şaşırdılar neden olmadığını.

ankarada yok maalesef ondan sonra adeletden bahsediyorlar yok bukadar ceza kestik kurs açtık söyle yaptık böyle yaptık sana cezayı kim kesecek onu merek ediyorum işkur acaba

Sesimizi onlara duyurmak lazım ama nasıl ?işkur büyük bir ceza hak ediyor bence

Üst Alt