Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR'daki engelli kaydını nasıl kaldırabilirim?

PINAR

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
MERHABALAR ,
iŞKURDA ENGELLİ BELGEM BULUNMAKTA VE YENİ BİR İŞE BAŞLAYACAĞIM ENGELLİ PEK ÇALIŞTIRMIYOR ŞİRKET BU KAYDI KALDIRMAK İSTİYORUM DANIŞMANINIZA BİLDİRMENİZ GEREKLİ DEDİLER .
SİZCE BU KALKABİLİR Mİ ?
ÇOK TEŞEKKÜRLER

PINAR iskurdaki engelli belgesinden yeni işe girecegin isyerinin haberi olmaz.Normal statüde işe gireceksen yani işkur senin hakkında bu kişinin engelli raporu var engrlli statüsünde çalışması gerekir gibi görüş falan bildirmez. İstersen işkura gidip sisteme kayıtlı raporunu kaldırta bilirsin herhangi bir yetkili memura görüşerek.

fenerliyizz şirket işkur kaydı istiyor orada da engelli ibaresi görülüyor cevabınız için tesekkür ederim

İşkur Engelli Raporunu Kaldırma

İskura kayitli %40 gecici engelli kaydini kesinlikle kaldirmam gerekiyor. Bunun icin ne yapmam gerekiyor ? Gecen sefer iskura gittigimde bunu sistemden kaldiramamislardi... Boyle bir sorunla karsilasir miyim ?

Arkadaslar bilen birisi var mi? Benim bu raporu acil yarin kaldirmam gerekiyor !

Bildiğim kadarıyla dilekçe vericeksiniz. Kaldırırlar zor birşey değildir. Yarın iş kuru arayıp detaylı bilgi alırsınız.

İşkurun sitesine girip özgeçmiş bölümünden kaldırmayı deneyebirsiniz.

dilekçe ile kaldırabilirsiniz, büyük bir mesele değil.
kuruma müracaat edin yardımcı olacaklardır.

İskura gittim, silinmez dediler ancak engelli olmadigina dair bir rapor getirmek lazimmis...

çok doğru
bi nevi özlük bilgisidr bu durumm

absurd ornekle ben işkurda saçı sarı olanlar gurubuna kayıtlıym
ve sistemde bu gorurunur

şifayen yada 2 satırlık dilekce ile özlük belgemde beni saçı sarı olanlar gurubundan çıkarmaları doğruluk bütümlük ve guvenilirlik kavramları itibari ile çelişir

işte bu yuzden metrik bir değer sunarım ve işkurda bunu isteyecektir

benim saçım sarı değildir buda işkurun tanıdıgı uzman raporudur
bu rapora gore özlük bellgesinde gerekli değişiklik talep edilir ve %99.99 gerçektleştirilir

gibii örneklendirebilirim :)

xnknwn

Üst Alt