Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR'dan 2. kez rapor almak için hastaneye sevk alabilir miyiz?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
641
Reaksiyonlar
374
İŞKUR a %45 oranlı engelli raporumla kaydım var. Engelli rapor oranımın %45 den daha yüksek OLDUĞUNU tahmin ediyorum. Bazı hastalıklarımda var şimdi. [SIZE=2]İŞKUR DAN HASTANEYE SEVK ALABİLİRMİYİM ENGELLI RAPORU ALMAK İÇİN.
[/SIZE]Şimdiden teşekkür ederim.

raporu alalı altı ayı geçtiyse direk git kurula söyle başka hastalıklarım çıktı diye gereken yapılacaktır

Cevabın için teşekkürler @sarasota

Raporu alalı 2 yıl oluyor.
Galiba yeniletmem gerekiyor raporu.

Başka görüşü olan varsa yazabilir konuya

Rapor aldığınız hastaneye tekrar gidiniz sağlık kuruluna tekrar başvuru yapınız. Eğerki dediniz gibi ise rapor oranı yüksek çıkarsa elinizdeki raporla iş kura gidin yeni raporunuzu işletin iş kura

AYDINYAVUZ

dediğim gibi işte başka değişik bir durum yok raporu aldığın yere git ve durumunu anlat

Teşekkür ederim sarasota
bilgilerin için...

RAPORU ALDIĞIM HASTANEDEN [SIZE=3]BAŞKA BIR HASTANEYE[/SIZE] BAŞVURABİLİRMİYİM.

Tedavi gördüğüm hastaneden almak istiyorum ENGELLI RAPORUNU.

Emeklilik haricinde raporunu yukseltmenin sana bi faydası yok zararı var bence bir yere basvuruyorsun adam senden ne kadar faydalanabileceği ne bakıyor.yuksek oran dez avantaj.

Teşekkürler @1806 ilgi ve alakan için

bende emeklilik için vergi indiriminden
faydalanmak için

ve

emeklilik tarihim / prim gün sayımın belli olması için RAPORU YÜKSELTMEYI DÜŞÜNÜYORUM.

Üst Alt