Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur'un bulduğu iş görüşmesine gitmek zorunda mıyım?

ozgurse

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,

Şu anda işsizlik ödeneği alıyorum.İşkur bana bir iş bulduğuna dair mektup gönderdi ve ön görüşme için çağırıyor. Ancak kendi imkanlarımla bulduğum bir işten 1 aya kadar haber bekliyorum.
İşkur'un bulduğu bu iş görüşmesine gitmek zorundamıyım. Gitmezsem işsizlik ödeneğimin kesilmesi gibi bir durum söz konusu olur mu ?

Syg,

benim bildiğim 3 hakkın var bu konuda 3 işkurun bulduğu işe de gitmezsen bu haktan yararlanma hakkını kaybedeceksin ama daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır...

işsizlik ödeneği almıyorum hatta kamuda çalışıyorum 10 sene once ıskura kayıt yaptırmıstım her ay ıllakı 2 tane iş yollar hıc bırıne gıtmedım kımsede nıye gıtmıyorsun demedı. kac kere dedım ben iş buldum dıye işkura gene yolluyorlar eve kagıt telefona msj

3 kere iş bulunma diye bir durum yok kardeş ..yani işkurda bana ayda 10 tane işgücü istem talepi yolluyor hiç birinede gitmedim bir sorunda olmadı

arkadaşlar geçen gün haberlerde gördüm ama engellileri kapsarmı bilmiyorum devlet yeşil kartlıya 3 defa iş bulacak 3ünede gitmeyenin yeşil kartı iptal edilecek dedi ama engellir içinde böylemi bilmiyorum

Benim çalıştığım dönemde işkurdan hiç iş teklifi gelmemişti..Normal olanda budur diye düşünüyorum. Ne zaman işsizlik ödeneği almaya başladım yani işsiz olduğum dönemde iş teklifi geldi. Görüşmeye gittim. Size uygun değil diyerek geri gönderdiler.

bana neden gelmiyor iş teklifleri gerçi ben yeni kayıt oldum

İşsizlik ödeneği alanlara özellikle iş bulmaya çalışıyorlar sanırım.. Bir an önce çalışmaya başlayalımda maaşı ödemesinler amaç

özürlülere işsizlik maaşıdamı veriliyor ona nasıl müracaat yapılıyor ya maaş alıyorsan yine oluyormu beni aydınlatırmısınız tşk ederim

Hayır. Ben 10 yıldır çalıştığım işyerinden çıkarıldığım için işsizlik ödeneği alıyorum.

Üst Alt