Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur'un sözde engellilere iş bulma süreci!?

ism_77

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba izin verirseniz bugün yaşadığım tatsız bir hadiseyi sizlerle paylaşmak istiyorum. geçen hafta işkur 'un resmi internet adresinde bulunan il ve engelli ölçütlü iş ilanlarını not alıp ertesi gün kuruma müracat ettim
Dedim ki arkadaş ben emekli bir engelli ölçütüne sahip bireyim şisteminizde kayıtlı işler ile ilgili bilgi almak istiyorun yardımcı olurmusunuz dedim.
bana arkadaşım pazartesi saat 14;00 te burada ol işverenlerle karşılıklı mülakatlar yapılıyor o zaman öğrenirsin peki deyip ayrıldım
Bugün saat ikide oradaydım lakin listede olan hiç bir işveren orada yok,memura diyorumki kardeşim sen bana pazartesi gel dedin geldim nerede bu insanlar ne dese beğenirsin illa gelecek diye bir kural yok haber verirsek gelir,
soruyorum beni pazartesiye öteledin haber verdinmi cevap net hayır. o zaman bana numaralarını ver ben arayayım diyorum onuda vermiyor
sanki ihsanda bulunur gibi dur ben burdan arayıp seni görüştüreyim yalnız kaç para ücret istiyorsun diye de soruyor. sanki boşuna aramış olmayayım diye

bunlara göre asgari ücretli bir iş bile engellilere çok daha ne istiyorlar şeklin de ŞİMDİYE KADAR HİÇ İŞKUR ARACILIĞI İLE İŞ BULMADIM AMA BUGÜN GÖRDÜĞÜM VE ANLADIĞIM NE DEVLETİN MEMURU NE İŞVERENİ(İSTİSNALAR OLABİLİR)ENGELLİ BİR BİREYE ÇALIŞANA DEĞER VERİP CİDDİYE ALMIYOR farklı düşünen yada fikri olan varsa saygı duyar dinlerim

Ben işkur sayesinde işe girmişdim 2013 de gayet ilgililer KOCAELİ işkur çok iyi çalışıyor ayrıca internetdekı tarihlerde işverenlerde geliyor sizin orasının durumu belirsiz sanırım

Üst Alt