Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur'un yönlendirdiği Bankalara engelli çalışan olarak gitmek?

bushid0

Yeni Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar Bugün işkur'a gittim engelli personel işlemleri için oradan öğrendiğim kadarıyla bankalara yönlendirme yapılıyormuş 2 aylık bir eğitimin sonucunda aranılan nitelikte bulunulduğu vakit işe alıyorlarmış
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar rica etsem ayrıntılı biçimde anlatırmısınız ne olur nasıl gider işte yükselme gibi durumlar nasıl işliyo
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba Burak kardeşim ben 6 yıl oldu özel bir bankada çalışmaya halen mecburen devam ediyorum,şimdi kısaca benim işe giriş tecrübemi anlatayım ilk etapta bana işkur davet göndermişti çalıştığım bankanın sınavına katılmaya hak kazandınız şeklinde bende işsiz olduğum için bu teklifi kabul ettim sınavdan geçtim mülakattan geçtim banka tarafından 10 gün bankacılık meslek elemanı kursuna tabi tutuldum ve bu kursa girdiğim için iş kur tarafından 10 güne karşılık yemek+yol ücretini de peşin olarak aldım şubede göreve başladım şunu belirtmek isterim ki bankalarda sadece lisans eğitimin varsa ve engelin buna engel değilse işe veznede başlarsan bir süre sonra terfi alabilirsin lise ve dengi okul mezunu isen terfi işini unut bütün özel bankalarda engelli görev ve sorumlulukları aynıdır maaş ve yan hakları biraz farklılıklar gösterebilir bunun dışında genelde aynı görevler verilir, senin imkânın varise 4 yıllık veya 2 yıllık mezunsan vede yaş sınırını geçmemişsen devlet bankalarının açtığı sınavları takip etmeni tavsiye ederim kardeşim devlet bankalarının açtığı sınavları kendi web sitelerinden takip edebilirsin

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için işin içinden gelen tavsiyelere uymak daha iyidir diye düşünüyorum
Açıktan lisans eğitimimi tamamlamak için tercihimi yaptm işletme okuyacam 4 yıllık şuanda kurumsal bir şirkette medya takip'te çalışıyorum sigorta girişim fln yapıldı. burada yükselmek için en az 5 sene gerekiyo asgari ücret artı yemek kartı veriliyo
öneriniz işime devam etme yönündemi yoksa bu devlet bankalarının sınavlarını takip etmemde mi?
Ayrıca kpss ve ekpss sınavlarınada giriyorum bu seneki ekpss sınavını kazanamadm ama muhakkak 2 sene sonraki sınavı kazanıcam

Bana göre işini eğer severek yapıyor ve ileride kendini iyi bir konumda göreceğine inanıyor ve hedeflerin var ise işine devam etmeni ve eğitiminide tamamlamanı tavsiye ederim tabi devlet işi her daim emeklilik olsun maddi, birçok açıdan daha iyidir

Üst Alt