Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur'un yönlendirdiği bir iş hakkında..?

apocan14

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Ben %53 işitme ve knuşma kaybı olarak astım bronşiale hastalığı olan bir özürlüyüm.

işkurun dün bir iş yeri için görüşme günüydü 09-03-2011 görüştük firmanın insan kaynakları ile görüştük.
olumlu sonuç alarak evimin yolunu tuttum. Dün akşam saatlerinde aradılar çalışma saatiniz gece 23 ila sabah 08,00 arası
ona da tamam dedim ne yapalım işsiz kalmaktan ise gidelim dedim firmada çok büyük bir firma tanınmış isim vermek istemiyorum.
Bugün yine telefon ederek 13,30 da geln dediler size yapacağınız işi gösterelim dediler.
bende gittim başladı bana 4 şefim olacak mış. Onlar ne derse onları yapacakmışım sırasıyla Tuvaletler vs. anlatıyor. Yerler elektrik süpürgesi le süpürülcek sonra yıkama makinası ile yıkanacak Yoğun tempo da çalışılacak belirli bir görevin yok şeflerin nereye derse oraya
ben o kadar sağlam değilim bunu normal insan dayanamaz dedim.
Resmi tatil yok haftanın 1 günü tatil
Günde 9 saat haftada 54 saat çalışacaksın.
Maaş toplam 800 yol parası ile birlikte vs. 1 saatlik görüşmenin ardından ben içimden kabul etmedim onların telefonunu aldım. size mesaj atarım dedim.

Şimdi bana iş beğenmiyorsunuz dersiniz ama biz esir kampına gitmiyoruz ki adam gibi bir iş istiyoruz.para kazanamak gerçekten zor ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun....

Ne yapayım gidim mi? gitmeyeyim mi???

valla kardeşim dediğin gibi iş bulmak zor ve gene dediğin gibi bu yapılacakları normal insan yapamaz bırak özürlüyü.bunların amacı ne biliyonmu özürlü çalıştırmak zorunlu ya "bulduk işi beğenmedi dicekler"böylede özürlü alımından kurtulcaklar hoş zaten kontrol edende yok bence gitme ama diceksinki gitmeyip napem en iisini sen bilirsin ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Sağlığınızı zorlayacaksa ki anladığım kadarıyla zorlayacak gitmeyin bence.. 4 kişiden emir alacaksınız yetişemezsiniz ezerler sizi.. Haklarınızı hatırlatın ya da.. Sağlık sorunları olan bir insan bu tempoda nasıl çalışsın anlattığınız işte yapacağınız işe göre maaş düşük.. Ben olsam gitmezdim... Ya da sizin bir yakınınız olsam istemezdim o şartlarda çalışmanızı.. Ama bir de şöyle birşey var belki ilk başlarda kendinizi tanıtana kadar zorluk çektirirler size belki sonradan hafifletilir çalışma şartları ilk işe başlayınca zorlanıyor insan eskiler ezmek istiyor falan emir veren çok olur akıl veren çok olur vs. Ama işte iş bulmak mesele bu devirde deneyin ya da bir ay kadar baktınız olmuyor ayrılırsınız can sağlığı daha mühim.. Allahım şu işsizlik sorunu bir çözülse ne iyi olur.. Neden bu kadar zorluk çektiriyorlar yokuşa sürüyorlar yıldırmak istiyorlar işverenler anlamıyorum!

bir işçinin 4 tane şefi olacağını ilk defa burda okudum.size bu kadar zor iş veren, işveren özürlünün herşeyden önce bir insan olduğunu bilmiyorlarmı?onlar ne derse onu yapacaksın ne demek çalışacağınız işin belli şartları ve kuralları olmalı.çok mecbur değilseniz kesinlikle gitmeyin derim.

Ben kararımı verdim gitmeyeceğim. 4 saattir düşünüyorum. Allah bir kapı kapatır bir kapı açar..

İş aramaya devam....

işin enterasan yanı ney biliyor musunuz. İşkur'a hangi firma ile görüşmeye gittiysem hepside temizlik için nerede cins şey var bizi tıkamaya çalışıyorlar 2 sınıf gibi davanıyorlar zoruma gitsede buna bir el atmalıyız.

biz 2. sınıf değiliz hepimizin kendine göre yapacağı bir iş var evel allah
hep yokuştayız işallah hepimiz düzlüğe çıkarızda rahat rahat hayatın engellerini birer birer aşarız

Bnecede gitmeyin bunun gibi insanlar helede 4 tane şefi olan bir işse onların isteklerine cevap veremessiniz yetişemessniz bence en iyi fikir gitmemek ALLAH im en iyi yerden nasibinizi verir inşallah kardesim. ALLAH yardımcın olsun...

kararınız hayırlı olsun.allah doğmayan bebeğin rızkını bir şekilde veriyorsa sizede inşallah bir kapı açacak umudunuzu yitirmeyin.özürlü olmak affedersiniz hayvanca muamele görmeye sebep değildir.ağır konuştuğum için özür dilerim arkadaşlardan ama sinirlerime zor hakim oluyorum bu durumlar karşısında.

Üst Alt