Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Islık] Ayının hikayesi

Islık

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Bahar gelmiş çiçekler açmış sular derelerde şırıl şırıl akıyor.Güneş pırıl pırıl güzel bir bahar günü düşünün.Ayı uzun geçen kışın ardından uyanmış yuvasından çıkmış.Ama karnı açlıktan zil çalıyor hemen armut ağacına yaklaşmış çok acıktım bana armut ver demiş.Armut ağacı sen ne söylüyorsun daha bahar yeni geldi meyvelerim büyüyüp olgunlaşınca gel demiş.Biraz ilerde arı kovalarını görmüş koşar adım arıların yanına varmış.Bana bal verin çok acıktım demiş arılar biz daha henüz çiçeklere gidip gelmeye başladık peteklerimiz son baharda balla dolunca gel istediğin kadar ye ama şimdi sana verecek balımız yok demişler.Ayı aç morali bozuk karnı guruldayarak derenin yanında yürürken ayağı kayıp dereye düşmüş.Üstü başı sırılsıklam olmuş sudan çıkmaya çalışırken birde ne görsün gömleğinin cebine bir balık girmiş.Derenin kenarına oturmuş balığı bir güzel yemiş.Sonrada yatmış sırtüstü güneşe karşı hemen bahar güneşi ile üstü başı kuruyu vermiş.Oh be ne olursa olsun ben bahar seviyorum demiş

masalımsı bir anlatım olmuş...baharınız eksik olmasın

Yorumlarınız için teşekür ederim bu ana sınıfı çocuklarına anlatılacak tarzda basit ama benim çok hoşuma giden bir hikaye bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim.Büyük şair Can Yücel kışda güzeldir bahar da adam olana desede ben yinede baharı ayrı seviyorum.Her gününüzün bahar güzelliğinde geçmesi dileğiyle.

Üst Alt