Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İsmail Güneş... Kaza yapalı birkaç dakika olmuş ama bana bir yıl gibi geldi [O an]

gulenyuz

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selam tüm arkadaşlar..

ismail güneş'i hepiniz hatırlamıssınızdır mutlaka. bilmeyen arkadaşlar varsa söyliyim, 2 ay evvel helikopter kazasında ölen bir gazate muhabiri..
neden onu başlık attım? madem yaşama dair dedik benim için çok önemi var ismail kardeşimizin sizinle paylaşmak istedim.. öncelikle allahtan rahmet diliyorum onun ve cümle ölmüşlerimiz adına...

sene 2006 aylardan şubat,gün ise...... akşam saat 8 civarı.. 10 kişilik şirket arkadaşlarıyla boluya bir gereksiz iş davetine gitik. dönüşte aracımız kontrelden çıktı ve karların üzerine yuvarlandık. yanımda bi kaç kişi inliyordu :( ömer abi(şirket şöförü) bana gülen telefonun yakınında mı, bulabilirmisin diyor.. abi kolumu hissetmiyorum :! gülen ikiside mi? hayır biri abi! gülen öbürünü kullan :confused: çok yaralıyım ama sadece kırık anlamında ciddi bir yaralanma yok, travma falan. birde öyle soğukki :( donuyorum
ağlamaya başladım karanlık, soğuk, yanımda nefes almayan insanlar, bazıları inliyo, yaralıyız, ömer abi benimle konuşan tek kişi.. bana 112'yi ara diyor!telefonu alamıyorum, cebimde aslında.. sıkıştığım yerden kıpırdamam mümkün değil.. bildiğim tek acil yardım kendim için uyumamam gerektiği.. aslında süre uzun değil sadece 3-4 dakka olmuş kaza yapalı ama bana inanın bir yıl gibi uzun geldi
hemen yanımıza birileri geldi ışıklarla.. ortalık bembeyaz :( araca doğru ışık tuttuklarında aklımı yitirceğimi düşündüm arka tarafta gördüklerim...
vel hasıl o andan sonrasını bilmiyorum gözümü okmeydanı ssk'da açtım bidaha..
yollarda başka hastanelere de uğradık. ambülans ıda biliyorum ama kısa kısa..

bu olay size mutlaka bişeyleri anımsatmıştır? evet ismail güneş.. o insanın telefon görüşmesini tvden izlediğimde kahroldum. günlence ağladım. dua ettim.. allahım ne olur ölmesin ne olurrr. tvnin karşısından ayrılmadım günlerce. çok etkilendim bacağım kırık dediğinde.. bir de bulunduğu yeri öğrendiğimde daha da kahroldum :( biz yoldan sadece 15 metre uzaktaydık... aklıma yinede o anlar geldi hep.. ölüceğini biliyordum o soğukta yaşamak imkansız ama bir ümit dedim hep.. hepiniz gibi :(
ne acı bir yaşam mücadelesi vermiş allahım kendine koltuktan kızak yapmış kırıkları olduğu halde ve donarak ölüm :(
bu olay beni çok etkilediği için sizinle paylaşmak istedim. tanımam etmem. allah tüm ailesine sabırlar ihsan eylesin büyük acı.. ölüme amenna fakat böylesi ölüm bir insanın sevdiği açısından bakılınca korkunç.. rabbim bizlere ölümün de hayırlısını nasip eylesin...
bizim kazada ise merak edenler için yazıyım 6 ölü : (2 engelli biri (ben) 2 arkadaşımız hamd olsun çok iyi.....

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

gülenyüz evet ismail güneşe en az bende senin kadar üzüldüm hep dua ettim ve ümit ettim yaşıyordr diye ama acı haberi alınca nasıl üzüldüm.allahım şehitlik mertebesine eriştirsin inşallah.

Acil yardım işine çok acilen çözüm bulmak lazım.
Biryerlerde mağdur ve yardım bekleyen durumda kalmak kadar kötüsü yok.
Bütün umudu dışardakiler olunca konu çok çok ehemmiyet kazanıyor.

İsmail GÜNEŞ.. canım yanmıştı empati yaptım ben olsam ne yapardım diye elinde bir çakmak olsa belki hayatı kurtulacaktı o koltugu yaksaydı donmasını engelleyebilrdi veya helikopterin içine girseydi daha dün dağda mangal yakarken aklıma geldi müthiş derecede etkilendim o olaydan hala şoku üstümde..

ecel , öyle yaşaması gerekiyordu ve yaşadı vadesi doldu ve gitti . mekanı cennet'i ala olsun inş... gülenyüz senin daha önceki yazınıda okumuştum , merakımı bağışla engelini merak ettim hastalığın nedir?

rıca ederim pınar ve özgür söyliyim tabii.sağ bacağımında his ve doku kaybı.fakat benimki kazadan değil!kaza sonrası yapılan ameliyattan oldu:mad:henüz tedavim sürüyor...tşkrler ilginize.sağlıkla kalın..

Çok çok geçmiş olsun. Gülen sana acil şifalar diliyorum. İsmail Güneş'e de Allahtan rahmet diliyorum.Mekanı cennet olur inşallah.

Zor ki zor... Bir yandan yaşama sarılmaya, bir yandan da bu korkunç travmayla baş etmeye çalışmak. Sahiden zor.

Ben de tanımam helikopterdekileri hatta Muhsin Yazıcıoğlu'nu ilk defa duydum. Ben de kurtulurlar dedim, zaten nereye gitsem bu olay konuşuluyordu. Aradan zaman geçince tahmin ettim böyle olacağını ama kurtulmalarını ümit ediyordum ihtimali olmasa bile.

Duygularını bizimle içtenlikle paylaştığın için teşekkürler.Seni çok iyi anlıyorum.İsmail güneş tüm Türkiyenin içini acıttı,herkes çok ama çok üzüldü, dua etti.Ama takdiri ilahi....Sen benzer bir olay yaşadığın için senin için çok dah zor olmuş.
İsmail güneşin koltuktan kızak yapışı çabalaması ama soğuğa karşı fazla direnemeyişi.112 ile olan telefon görüşmesi,tüm Türkiyenin canlı canlı, saniye saniye yaşadığı bir ortak acı.Rabbim inşallah yaşatmaz tekrarını....Amin.

Sevgili Gülen,
Geçmiş olsun, çok zor şeyler yaşamışsın. Hele sakatlığının kazadan değil kazadan sonra yapılan ameliyattan olduğunu okuyunca ne diyeceğimi bilemedim. Birçok kişinin kazadan değil, kaza sonrasındaki müdahaleler sırasında veya bekleme nedeniyle sakat kaldığı, durumunun ağırlaştığı ya da öldüğü malüm. Doğru müdahale çok önemli, dilerim bu konuda gerekenler bir an önce yapılır. Yaşadıklarını paylaşabildiğine göre güçlü olduğunu düşündüm. Başka çare de yok zaten. Herşey gönlünce olsun.
Saadet

çok tşkr ederim saadet hanımefendi ilginize....evet beni öldürmeyen acı güçlendirdi!)diye bir söz varya aynı o hesap diyelim:)sağlıkla kalın...

çok geçmiş olsun tabiki bu olayı bizlerde tv 'den izledik ama şuna inanıyorumki hepimiz çok üzülmüştük bir insan konuşarak ve yardım isteyerek ölüme gitti ama o arkadaşı yaşadıklarınla sen bizden daha çok anlamışsındır.

gerçekten ısmaıl guneş ıçın bende umutluydum eskı komando olması umıtlendırmıştı benı hadı ısmaıl başarabılırsın demıştım ıçımden yanıltmadıda bırakmadı kendını dırendı kırık ayagına ragmen zoruda başardı uzaklaştı enkazdan ama başaramadı kaza degıl ama kırık degıl ama soguk bırakmadı yakasını mekanın cennet olsun ısmaıl kardeş gulenyuz arkadasın oldugu durumuda çok ıyı anladımm ne mutlu herşeye ragmen aramızdasın cnm arkadaşım

çok geçmiş olsun. hayat herşeye rağmen devam ediyor. şartlar ne kadar olumsuz olursa olsun, insanı hayata bağlayan mutlaka birşeyler vardır. yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın gülenyüz...

Üst Alt