Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İSMEK kurslarına katılan arkadaşlar görüşlerinizi yazar mısınız?

celik

Aktif Üye
Konular
68
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

yazın bitmesi ile okullar ve kurs merkezleri açılıyor. bu kurs merkezlerinden biri de İSMEK.

ismek'e ilk başlangıç tarihim ve sebebim, ekim 2007 tarihinde meb onaylı bir bilgisayar sertifikamın olmasıydı. farkındaysanız bütün kamu ilanlarının çoğunda bilgisayar sözkonusu oldu mu meb onaylı olmasını istiyorlar. onun için İST BİLGİ ÜNİV. sine bilgisayar kursuna gidip sertifika kazandığım için bir de meb onaylı bilgisayar sertifikamın olmasını istedim.
ekim 2007 başlayıp 120 saat ders gördük. gördüğümüz yer İSMEK'in fatih özürlüler merkezi. 100 üzerinden 96 alarak bilgisayar sertifikamı kazandım. hala da söylüyorum özel kursa gittiğim halde ne çok bilmediğim şeyler varmışta ismek sağolsun öğretti.

bilgisayar kursundan sonra 2008 sonbahar da ingilice kursuna gittim. açıkçası ingilizceyi bilgisayar kadar beğenmedim. ezbere olduğu için bana göre bir yandan sıkıcı bir yandan zor geldi. bende zaten ingilizce için özel kursa gidecektim ama ingilizcenin açılış dersini ismekte görmek istedim. sınavlar soncunda 100 üzerinden 60 alarak sertifikayı almayı hak ettim. onun sertifikasını da 15 gün içinde gidip alıcam.

bu durumda bu sene de web tasarım kursuna ve fotoğrafçılık kursuna gitmeyi düşünüyorum. fotoğrafçılık dersi gördüm ama bilgisayar meselesi gibi meb onaylı sertifika istiyorum. istediğim için de ismek'i uygun görüyorum. onun için bu sene ilk önce web tasarım - ondan sonra fotoğrafçılık kursuna gidecem.

sizlere de öneririm.

teşekkürler...

kıymetini bilin arkadaşlar kurslarıda kaçırmayın.bizim önceki başkan yapıyordu ama bunda yok.

Bu sertifikaları aldıktan sonra ISMEK engelli bireyi işe yerleştiriyor mu?

Erol_2_Angel; hayır.

ama işkur ile bazen aralarında ortak bir çalışma olup yerleşrme olasılığıda oluyor. bu durumda da "hiç olmuyor" diyebilecek kadar oluyor..

teşekkürler...

Üst Alt