Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ismek'te engelli kadrosunda çalışan var mı?

Gulsen441

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
[FONT=Helvetica]Sevgili arkadaslar, aramizda ismek`in engelli kadrosunda usta ogretici olarak calisan yada yakini calisan varmi ?

[/FONT]
[FONT=Helvetica]Yada ismek'e usta ögretici olmak için başvuran engelli arkadaşlarımız var mı?[/FONT]

Usta öretici olmak için branş öğretmeninden onay almanız gerek "usta öğretici olabilir kağıdı"
sonra ismek iş başvurusu yapabilirsiniz.
Engelli başvurusu olan varmı bilmiyorum ama hoca olmak için böyle yol izlenmeli
ya da eğer ilgili branşı üniversitede okuduysanız direk başvuru yapabilirsiniz

ansızın nickli arkadaşımızın sorduğu şey aslında "ismek kurslarında engelli öğretmen" var mı? yok mu?

nasıl hoca olunacağını sormuyor.

Selam gulsen44 benim kızım 9 yasinda 2 kulsgida ilerledi isitmesi su anda 96db oldu kızına biyonik kulak önerdiler korkuyorum geri dönüşümü yok diyorlar cihazlada olsa biraz duyuyor diyorlar senin taktirdigini öğrendim bana bilgi vrirmisin bu konuda su anda nasıl duyuyorsun kaç senedir taktirdin memnunmusun normal cihaz gibimi duyuyosun lütfen beni bilgilendirir sen sevinirim

Üst Alt