Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İsmim çkys'ye ne zaman düşer?

Konular
28
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Arkadaşlar Selamün aleyküm,bir hastanede çalışıyorum tayin istedim belgelerim gideceğim yere gönderdim.gittiğim yer 3 gün içinde bilgilerini sisteme girecez dedi.şimdi adım çkysye düşmesini mi beklemeliyim yoksa çkysye girildiği günden mi 45 günlük süre başlıyor ?[/FONT]

çkys ne ayıptır sorması ben bilmyiorumda

Bildiğim kadarı ile şu şekilde > Tayin dilekçesi yazıp verdin çalıştığın kuruma onlarda tayin istediğin yere yazdılar. Tabi öncesinde şuan ki bulunduğun sekreterliğin muvafakat vermesi lazım sonrasında 2 Sekreterlik arasında yazışma olacak tayin istediğin yerin seni istemesi gerekiyor yani boş uygun kadronun olması lazım . Sonrasında çkys de bağlı olduğun birlik kısmındaki bulunduğun hastanenin adı kalkacak .Ondan sonra 45 gün diye biliyorum ben .

Tayininiz çıkıp,çksy'ye düşünce 45 günlük süreniz var. Çksy'e düşünce 45 gün içinde yeni iş yerinizde başlamanız gerekiyor,yoksa tayininiz iptal olur.

Sağlık bakanlığı personelinin modülü.Tayinleri olduğunda oraya yüklenir,bakanlık oradan tayip eder.Personellerin tayin işlemleri,giriş çıkışları oradan takip edilir.

AzMiCaN;
hizmet belgesindeki bilgiler çkysye girildikten sonra kaç gün içinde ismimiz çkysye düşer
peki ben bunu personel bilgi formundan öğrenebiliyor muyum ? ismimin çkysye düşüp düşmediğini?

Sehribanu;
hizmet belgesindeki bilgiler çkysye girildikten sonra kaç gün içinde ismimiz çkysye düşer
peki ben bunu personel bilgi formundan öğrenebiliyor muyum ? ismimin çkysye düşüp düşmediğini?

ÇKSY'e düşüp düşmediğini Personel şefleri görebiliyor onlara sorabilirsiniz.

Üst Alt