Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İspark'a Cimer'e yazdım: Ruhsatta engelli aracı olmasa bile otoparktan yararlanmalı

hamur

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
3
Merhabalar,

İspark engelli aracı hizmetinden faydalanabilmek için bildiğiniz gibi ruhsatta engelli aracı ibaresi istiyor. Halbu ki her engellinin bu hakkı yok. Bir kamu kurumunun kamunun aleyhine iş yapabilmesi akıl alır gibi değil.

Türkiyenin belki de en yüksek ücretine sahip otoparkı olan Atatürk havalimanında engelliler başbakanlık kartını göstererek araçlarını 15 gün ücretsiz bırakabiliyorken benim evimin önünü bana satan ispark engellilere zorluk çıkartıyor. Ben cimere bu konuda şikayet açtım. Hak kazanımı için herkes şikayet ettiği konularda sadece şikayet değil gerekli yerlere müracaat da etmeli.
Hatta organize olup toplu hareket etme işleri kolaylaştırır. sadece bu konu için değil tüm uygulamalarda gerekli mercilere şikayet edelim hakkımızı arayalım.

Saygılar

cimer bimer vb. platformlardan bir sonuç elde edemezsiniz buralara yapılan şikayetler şikayeti ilgilendiren kurumun en üst birimine iletilir o rada şikayetinizi okuyanın vicdanına göre şikayetinize cevap verilir yüzde 99.99 bir sonuç alamayacaksınız siz gidip dilekçe vermişsiniz yada bimere cimere yazmışsınız bir fark yok

Sonuç alamayacağız diye yazmayalım mı ? Orda ki kişinin o an vicdanı sızlar belki. Biz yapabileceğimizi yapalım. Yapamayacaklarımız için zaten hepimiz şikayet ediyoruz

hamur

yazıp yazmamak size kalmış ben sadece süreci ve olacakları söyledim sinirlenmeye gerek yok :)

Daha önceleri bende ispark için bimere yazmıştım . bana verilen cevapta ruhsatta engelli ibaresi olmazsa olmaz denildi.

Çok haklısınız aynı konuya bende değindim esasen engelli derneklerinin hukuki mücadele vermeleri gerekiyor

Üst Alt