Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İSPARK'larda parketme sürelerine bir kısıtlama mı getirildi?

Kazım Özcan

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Bildiğim kadarıyla yol üzeri ispark'larda 2 saate kadar, diğerlerinde sınırsız ücretsiz parketme hakkımız vardı.
Bir kaç gün önce engelli plakalı aracımı parkettiğim ispark görevlisi 2 saatlik uygulamanın bütün isparklar da uygulanacağını söyledi. Acaba gerçeklik payı ne kadardır?

İsparklarda sınırsız olarak engelli otoları ile ücretsiz park yapılabiliniyor. Görevlilere bu konuda bilgisiz olabiliyor. Hatırlatıldığında bir sorun yaşanmıyor diye biliyorum.Ben hiç sorun yaşamadım.
Sevgiler, saygılar
Cengiz DÖKER

Arkadaşlar neden görevliye sormak yerine ya beyaz masayı aramayı :Beyaz Masa : (0212) 274 20 20
ya da

mail atmayı denemiyorsunuz hem ilk elden cevap almış olursunuz
ispark - Görüş ve Önerileriniz

Ben hiç sorun yaşamadım. Araç engelli plaka dediğimde istediğim kadar bırakabiliyorum. Ücret de ödemiyorum.

Aynı iletiyi açık halde yazıp yolluyorum.

ispark - Haberler - İSPARK

İSPARK engelli araçlarına, yol üstü otopark alanlarında 3 saat, açık ve katlı otoparklarda ise 9 saat ücretsiz park hizmeti veriyor. Dört gün süren fuar boyunca açılan tanıtım stantlarında engelli vatandaşlara yönelik hazırlanan projeler yürütülen çalışmalar teknolojik aletler diğer ekipmanlar tanıtıldı.

Sevgili arkadaşlar,ispark ceza bölümünü arada bir ziyaret edip araç plakanızın cezası varmı diye kontrol edin siz farkında olmadan park ücreti kesilmiş olabilir.Saygılarımla

gazi78 le benim olduğu gibi :) netde gezerken öylesine kontrol ettik 2009 yılından kalma borç var.inanamadık :)

Bende de var gözüküyor.
Bari nerde yemişiz bu cezayı bi bilseydik.

Üst Alt