Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İSPER A.Ş. mülakata çağırdı. Çalışanların özlük hakları nelerdir?

rizaocak

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar selam,

aramızda İSPER A.Ş de çalışanlarımız varmıdır? Dün İSPER tarafından aranıp mülakata davet edildim ( İSEM VERİ YÜKLEME ) çalışan arkadaşlarımız var ise sosyal haklar, kurum hakkında bilgi, maaş politikası vs.
Yardımcı olursanzı sevinirim.

Merhaba Rıza Bey, Ben Fatma. Geçen hafta ben de mülakata çağırıldım. Sanırım tanışmıştık. Size haber geldi mi? Aradılar mı sizi? Beni hala arayan olmadı telefon başında bekliyorum.

İBB'nin maaş politikası genelde iyidir, sosyal haklar birimlere göre değişiklik gösterebilir, çalışma şartları yine birimlere göre değişir ancak İSPER A.Ş. vb. şirketlerin iş yükü ağır değildir. Hatta bazen oturmaktan sıkılabilirsiniz, maaş ve sigortalar varsa prim,mesai,ikramiye zamanında yatar. Yani genel olarak iyi.

merhaba, Mülakat sonuçları için olum ya da olumsuz dönüş ne kadar sürede yapıyorlar biliyor musunuz?

Arkadaşlar Merhaba,

İBB bünyesindeki kamu kurumları personel alımı için daha önce mülakata giren var mı? Lütfen baştan sona deneyiminizi paylaşır mısınız?

ben başvuruda bulunmuştum bi ara aradan fazla zaman geçmiyor. ertesi gün açıklayabiliyorlar. ben arayıp sorduğumda alımlar gerçekleştirildi dediler. benim başvurum ilçe belediyeydi. olumsuz diye dönüş yapmazlar arayıp bilgi alın. sanırım böyle yerlerdeki alımlar pek adil olmuyor.yoksa bütün şartları taşıyan ve deneyimli birini neden almasınlar?

Ne zaman yaşadınız bu durumu? Ve hangi belediye olduğunu yazabilir misiniz?

Fatmagunes

Mülakatlar alım yapılacak birim ve talep edilen meslek dalından yapılıyor, Örneğin; Makine teknikeri olarak işe alınacaksanız o meslek üzerinden sorular sorulur,dışına çıkılmaz, tabi arada bir iki işe uyumunuzla ilgili sorular da gelebilir. Aynı gün netice alınır daha sonra eğer işe kabul görüldüyseniz, İSG ( iş Sağlığı Güvenliği ) eğitimi için bir SMS gönderilir, İSG eğitiminden sonra işe başlarsınız.

Fatmagunes

Fatma Hanım merhaba,

Tanıdım evet haber henüz gelmesi bekliyorum bende ancak bu gün öğleden sonra aramayı düşünüyorum.
Görüştükten sonra sizinle paylaşırım.

Üst Alt