Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşsiz arkadaşlar iş bulmak için ne yapıyorsunuz? Birbirimize yardımcı olalım

DuyguB

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Evet Arkadaşlar Kimlerin işsiz oldugunu ve ne kadar süredir çalışmadığınızı ve nasıl bir iş aradıgınızı söyleyelim ve iş bulmada yardımcı olalım elimizden geldiğince..
Evet Arkadaşlar İşsiz olan arkadaşlarımızı parmak kaldıranları görelim : )

ben 25 yaşındayım bilgisayar bilgim var daha önce un fabrikasında müşteriye peşin satışta calıştım kalorifer ateşciliği yaptım 2 senedir işsizim acilen işe ihtiyacım var

Eğer orta öğretim mezunuysanız MEB onaylı sertifkanız var ise jandarmaya memur alımı var başvuru yapabilirsiniz.

ben 23 yaşındayım, açıköğretim lisesi mezunuyum, 2008 yazında Engelsiz Meslek Eğitimi Projesi (EMEP) kapsamında Namık Kemal Üniversitesi tarafından verilen İşletme ve Muhasebe ve Anadolu Üniversitesi tarafından verilen Muhasebe Bilgi Sistemi kurslarını başarılı bir şekilde bitirdim. İş tecrübem yok. Evden çıkamıyorum. Serbest muhasebeci olan babamın muhasebesini tuttuğu bir işyerinin önmuhasebe işlerini evdeki bilgisayarımda 1,5 yıldır yapıyorum. 14 yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum. Ofis programlarını ve Photoshop programını biliyorum. Photoshopta fotoğraf rötuşlama, fotomontaj ve çeşitli fotomanipülasyon tekniklerini uygulayabiliyorum. Bu bilgiler dahilinde evden çıkmadan yapabileceğim bir iş arıyorum.

Üst Alt