Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşsizlik maaşı alırsam 2022 kesilir mi?

Skolyoz23

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
@Kalem ablam bana iş kur iş bulmuş çok uzak evime ben başvuruyu kabul etmedim oradaki görevli kişi işsizlik maaşın kesilir veya engelli maaşın kesilir dedi

işsizlik maaşı almıyorum zaten ama engelli maaşım neden kesilsin diyorum. var mı böyle bir şey?

iş 12 saat asgari ücret ve evime bir saat ten fazla uzaklıkta nasıl gidip geleyim saçmalık resmen

@Skolyoz23

@Kalem [FONT=sans-serif]mutlaka yanıt verecektir [/FONT]ama bunu size söyleyen için içimden geleni ifade edeyim: Galiba, sen hiç piknik tüpü ile dayak yemedin?

@Skolyoz23 2022 engelli aylığını işi kabul etmeme gerekçesiyle kimse kesemez ablası. 2022 aylığının hangi hallerde kesileceği 2022 sayılı Kanun ve yönetmelikle düzenlenmiştir. o memur bilip bilmeden atmış:) memurun bahsettiği olay 3294 sayılı kanun kapsamında yapılan sosyal yardımlar için geçerlidir:"[SIZE=1]Müeyyide
MADDE 11 (1) Mesleki eğitimi veya aktif iş gücü programlarını ya da İŞKUR tarafından teklif edilen işi haklı bir sebep olmaksızın üçüncü kez kabul etmeyenlerin nakdî düzenli sosyal yardımları, durumun İŞKUR sistemi üzerinden bütünleşik sisteme bildirilmesini takip eden aybaşından itibaren bir yıl süreyle kesilir.
"[/SIZE]

2022 sayılı kanun kapsamında ödenen 2022 aylıklar bu kapsamda değildir. bu müeyyide 2022 aylığı alanlara uygulanamaz.

hozgul ve Kalem çok teşekkür ederim içim rahatladı herkes bilmiyor bilmediği konu hakkında yorum yapmayı seviyor
tşk ederim ben zaten maaşım kesilse bile işi kabul etmiyorum dedim zaten
çünkü şartları aşırı ağır ve evime çok uzak perişan olurdum
tşk ederim her şey için

Üst Alt