Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşsizlik maaşını ve 2022 maaşını aynı anda alabilir miyim?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
yüzde 42 sürekli , vergi idirimli raporum var (POLİO SEKELİ) .engelli maaşına başvurmak istiyorum ,işten yeni çıkarıldım .5751 gün ssk var .emekli olmama 13 ay kalmıştı .sigortadan sağlık yönünden bir süre daha yararlanabiliyormuşum .işkura başvurdum 8 ile 10 ay boyunca işsizlik parasından yararlanacakmışım .oda aylık 800 ile 1000 tl arasındaymış .bu parayı almaya başlıyacagım .evde 3 kişiyiz ben , eşim, ve bir çocuk. ev babamın üzerine o bizimle yaşamıyor mali yönden bir sıkıntı olurmu , bu aydan itibaren sigortam yatmayacak. acaba banada engelli maaşı baglanırmı Bülent bey yardımınıza bilginize ve verceginiz akla ihtiyacım var.işsizlik ödeneği 8 ay sürerse 5 ay gibi parasız geçecek bir zaman kalıyor sıkıntı olacak.

Uğur bey size tavsiyem engelli statüsünde bir firma da işe başlamak için işkur a müraacaat etmek olacak zira emekliliğinize az bir süre kalmış mesleğiniz nedir bilemiyorum ama muhakka iş kur size işsizlik maaşı aldığınız dönemde bir kaç iş tekliifnde bulunacaktır ayrıca işsizlik sigortasında seçimden sonra bir düzenleme yapılması söz konusu maaş alma süresi 6 ay daha uzatılacak ve verilen ücret alınan son maaşa göre belirlenecek bu nedenle telaş etmemenizi tavsiye ediyorum

özel bir şirkette 17 sene çalışıyordum. tekstil fabrikası üretime dayalı bilgisayar kullanıyordum.

İşsizlik ödenegi alan varmi

Arkadaslar yaklasik 4aydir işsizlik maasi aliyorum .ayni zamanda yuzde 50 engelliyim .şuan çalişmiyorum engelli maaşina başvurabilirmiyim.işsizlik maasim aralik ayina kadar devam edecek bu arada işsizlik sigortasida devam ediyor alinan miktar 1000tl evde 3kişi yaşiyoruz acaba hemişsizlik hemde engelli maaşini ayni anda alabilirmiyim.

Üst Alt