Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşsizlik ödeneği almaya başlamadan çalışıp hemen sonra işsiz kalmak..?

SerKanTR

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Böyle 1 yer açtığınız için teşekkür ederim.

31.08.2012 tarihinde işten çıkarıldım geriye dönük 3 yıl içinde (600)+ günüm vardı. işsizlik maaşı için başvurdum ve onaylandı maaşımı almadan onaydan 1 kaç gün sonra 1 işe girdim buradada 5-6 gün sonra iş yerinden çıkarıldım 04.10.2012 günü bugün işsizlik maaşı için başvurdum acaba maaş alabilirmiyim ?

acil cevaplarınızı bekliyor çok teşekkür ediyorum.

saygılarımla.

Bir sorun olmadan işsizlik ödeneği alabilirsiniz. Merak etmeyin.

bazı nedenlerden dolayı işe gidemedim, bu yüzden çıkarıldım, yine alabilirim demi ? önceki işyerimden çıktıktan sonra başvurdum maaş almadan işe geldim bunlar bana dilekçe göndermişlerdi iş akdi feshi için.

kesin öğrenebilirmiyim.

teşekkürler.

bunlar beni kendi isteğimle işten çıkmış gibi gösterselerde önceki hakkımı kullanabilirmiyim ?

Cevap Bekliyorum.

Teşekkürler.

Yukarıda belirttiğim üzere ben başvurdum onaylandı ama almadan işe girdim başıma 1 olay gelince işe devam edemedim, eve dilekçe gelmişti sanırım işten çıkarıldığımdı yani iş akdi feshi..

bugün başvurdum tekrar alabilirim demi ?

Not: hiç almadım.. son 3 yılda 600 gün+ var günüm.

şkur'dan Gelen Mesaj: "21.01.2013 Tarihli Başvurunuz Sonucu Yeni Hak Sahipliğiniz Oluşmamış, 31.08.2012 Fesihli Ödeneğiniz Başlatılmıştır."

Nasıl Alacağım ? Ve Nereden ?

Teşekkürler.

Önceki işyerinizden ayrılışınızda hak ettiğiniz işgislik geliri ödenmeye devam edecek. Yani yeni işiniz ve oradan çıkışınız yok sayılacak...

peki nezaaman nereden alabilirim acaba ne kadar yardımınızı bekliyorum saygılarımla.

Bu bilgiyi ancak başvuru yaptığınız işkur'dan alabilirsiniz.

Çok Teşekkür Ederim.. Son Olarak Peki Ağustos'dan İtibaren mi Verirler ? Yoksa Tek Tek Aylık mı ?

Cevap Bekliyorum.

Saygılarımla.

İlk ödeme geçen aylara ait toplu parayı da içerir diye biliyorum.

Çok süper olmuş teşkkür ederim tekrar tekrar teşekkür ederim çok ihtiyacım vardı.

OturanBoğa

Merhaba. Banada işkurdan 12.04.2015 TARIHLI BASVURUNUZ SONUCU YENI HAK SAHIPLIGINIZ OLUSMAMIS,30.11.2014 FESIHLI ODENEGINIZ BASLATILMISTIR. mesajı geldi. edevlet'den kontrol ettiğimde sadece nisan ayı için ödeme görünüyor. geçen aylara ait toplu bir ödeme yok gibi. nedir bunun durumu acaba ?

cemyuceur sanıyorum yukarıda hatalı bilgi vermişim. Başvuru tarihi itibarı ile işsizlik ödeneği ödenir; işsiz kaldığınız tarihten itibaren değil.

Üst Alt