Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul - Anadolu yakası sessiz ve pankartlı atama eylemi yapalım

pyhimys47

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Anadolu yakasında ikamet eden ve eyleme katılma imkanı olan engelli dostlarımı bu mücadeleye davet ediyorum... belli bir sayı ile, Kadıköy'de üslubuna uygun bir eylem gerçekleştirelim.. Tarih için henüz kesinlik yok, katılım sayısına göre hareket edeceğiz...

Duruma göre katılım sağlayabilirim.Birde katılım sayısı ne olacak o önemli 3-5 kişi olacaksak hiç değmez ayaklanmaya

hacı 3 -5 değil.. en az 300 düşünüyorum... senden'de katkılar bekliyorum... istersen haberleşelim tel falan

71 kişi görüntülemiş, eminim görüntüleyenlerin çoğu istanbulda ikamet eden engelli dostlarım olur.. ama hiçte istekli gibi görünmüyorlar? atanma yanlısı ya da haklarını savunmaya pek meraklı değiller sanırım

Hakkımızı savunmazsak kimse halimizden anlamaz.İmkanı olanlar gelip destek vermeli böyle bir olaya sadece çalışamayan için değil bende özel sektördeyim ama bugün çıkartılırmıyım korkusu ile çalışıyorum.Bazıları ise torpille sahte raporla bir yerlere giriyor ve bunlara sessiz kalmakla yetiniyoruz.Sessiz kal sessiz kal nereye kadar gidecek bu olay merak ediyorum doğrusu

Düşüncene katılıyorum...

Arkadaşlar
Hakkımızı savunmalıyız.. herkesin kendini silkelemesi lazım. Aile ve sosyal politika bakanlıklarının önünde, usulüne göre eylemlerde yapacağız.. Bunu yapmalıyız.. Katılım olsun, şu sesime bir çağrı verin...

Üst Alt