Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul anadolu yakasında çalışıyorum. Servis arıyorum..?

hülya

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyor ve kamu da yine Anadolu yakasında çalışıyorum.Çalışma saatlerime uygun çalışıp işe aracıyla giden,yada aracı olup servis yapmayı düşünen arkadaşlar var mıdır ? Teşekkür ederim.

Not:Ayrıntılı görüşmek isteyen arkadaşlar olursa mesaj atarsanız sevinirim.

Yanlışsam düzelt lütfen ; bildiğim kadarıyla iett e ait toplu taşıma araçları ücretsiz değilmi ?

Evet arkadaşım ücretsiz çok düşüncelisin sağol hatırlattığın için ama ben istanbulda ikamet eden arkadaşlara sormuştum sorumu zaten.

Zaten ücretsiz iken siz neden para verip servis tutmak isteyesiniz ? yani amaç birlik beraberlik olup aynı zamanda kaynaşıp işe gidip gelmek değilse neden boştan yere para vermek olsunki?

Arkadaşım toplu taşıtları rahat kullanabilsem bende dediğini yapardım.Neden bu kadar takıldın rahatsız etti bu başlık seni bende bunu anlamadım.Engelliler ile ilgili bir forum olduğunu unutup düz mantık düşündüğün içinde ayrıca teşekkürler,düşüncene sağlık ama biraz ufkunu genişletmeni öneririm.

hülya hn ben kurtköy sabiha göccende oturuyorum maltepede calisiyorum size uyarsa buyrun ne demek

hülya bende engelli olduğum için burdayım ,ben sana yardımcı olmak için cevap yazmıştım ama sen yanlış anlamak için ısrar ediyorsun " bedava kart varken neden paran gitsin " ben bunu söledim ,ben nerden biliyim senin otobüse rahat binemediğini ilk soruda sordum ama cevaplamadın ,düz mantıktan ,ufkumdan bahsetmişsin ama ben işitme engelliyim gerizekalı değilim ,ben otobüse rahat biniyorum kendimi örnek görerek öle dedim ama sen beni salak yerine koydun .ozaman konu açarken biraz daha açıklayıcı yaz ki benim gibi salaklar atlamasın .tamammı mutlu oldunmu !!!

Amokachi arkadaşım engelli olduğun için beni daha kolay anlarsın o zaman.Sen Ankara'da ikamet ediyorsun sanırım İstanbul'da ulaşım zordur Ankara'ya göre.Ben Ortopedik engelliyim ve ilk başlığı açtığımda da konu ile ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın diye belirttim onlara izah ediyorum zaten durumu.Amacım işime rahat gidip gelmek çok mu lüks bir düşünce nesi yanlış ? Neyse ben sana hakaret etmedim imada bulunmadım sadece öneride bulundum ...

İstanbul'da ikamet eden,konu ile ilgilenen arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.Teşekkür ederim...

arkadaslar hülya hn ve diger arkadaslar benim güzargayim bu pendik kurtköy sabiha gökcen ve sabah kadiköye kadar e5 gidiyorum uyanarkadaslar varsa buyursun lütfen birbirimizi kirmayalim bize bizden baskasi nin faydasi hic olmaz tsk ler

hülya merhaba tuzladan e5 ten maltepeye kadar gıdıyorum gelmek mıstersen buyur..

Ulaşım problemim çözülmedi henüz.Şimdilik arkadaşım yardımcı oluyor ama uzun vadede bir çözüm olsaydı iyi olurdu.

Üst Alt