Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Anadolu yakasında hakem hastanesi için önerileriniz?

Gsusa

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler.Uzun zamandır yürüttüğüm bir süreç var yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.Hakem hastane için istanbul ANADOLU da bir hastaneye gideceğim.pendik eğitim araştırma hastanesi mi yoksa kartal devlet hastanesi ni mi tavsiye edersiniz.Özellikle bu 2 hastanede özellikle fizik tedavi ve ortapedi ile ilgili deneyimleri olan varsa yazarsa sevinirim.

hakem hastanesi için il sağlık yada ilçe sağlık müdürleri yönlendirme yapıyor diye biliyorum bende hakeme gidecektim ancak raporum yüzde8 çıkınca gitmekten vazgeçtim Üsküdar devlet hastanesi vermişti %8 lik raporu ilk raporum %55 idi benim de rahatsızlığım ortopedik

Kartal7474 uğur bey izmit içerisinde her hastane gidiş dönüşüm 150 km civarındaydı.Bu yüzden il sağlığa rica ettim artık yeter beni yakın hastaneye gönderin diye.bu yüzden sanırım yardımcı olacaklar sizi ararız diye söylemişlerdi.ben de bu durumda hangisine giderim diye kararsızım.2 hastanede bana yakın yaklaşık 20-30 km.hangisinde süreç daha hızlı ilerler?randevu alma heyet doktorları ve sonrası heyet günü bu konularda bilgiye ihtiyacım var.

Gsusa

Anladım,geçmiş olsun size maalesef 2 hastahane hakkında da bilgim yok süreç ile ilgili ama sonuçta devlet hastahanesi süründürürler insanları

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar deneyimi olan arkadaşlar varsa görüşlerinizi deneyimlerinizi yazarmısınız.Hakem hastane ve burada bir sıkıntı çıkarsa telafisi zor olur.Bu kadar büyük bir platformda mutlaka kartal veya pendikte heyete giren arkadaşlar vardır.

Merhaba,

Toplam 6 rapor aldım, 4 tanesi İstanbul anadolu yakasında.. Tuzla Devlet hastanesi hakem mi bilmiyorum ama Fizik tedavi doktoru Vildan hanım çok iyi bir doktor. ben hakem olarak Haydarpaşa numuneye gittim 2 kere, ilkinde bel fıtığından oran vermedi doktor ama beni heyet başkanı ile görüştürdü ve rica ederek %5 almıştım (2 sene önce)
2 ay önce tekrar aynı hastaneye gittim, Valibebağ ek hizmet binasına, fizik tedavi doktoru başkasıydı, direk %8 verdi.
2,5 ay önce Maltepe devlet hastanesinde girdim, çalışanları da doktorları da heyet başkanı da çok iyi insanlar, Heyet başkanına yine süreli olacaksa 5 yıl verebilir misiniz dedim verdi. 2 yıl sonra tekrar aynı hastaneye gitmeyi planlıyorum, hastalıklarım, uyku apnesi, işitme kaybı ve bel fıtığı.

Söylediğiniz hastanelerle ilgili tecrübem olmadı ve hiç bişey duymadım. Maltepe devlet hastanesi hakem ise oraya gitmenizi tavsiye ederim.
Gsusa

@yesilsy yorumun için teşekkürler.Hakem hastane olarak pendik ve kartal gözüküyor bana yakın olarakTuzla ve maltepe hakem hastane değil ancak haydarpaşa hakem hastane ancak bana uzak it gel den çok yoruldum.İnşallah benim karşıma da senin karşılaştığın gibi adaletli ve vicdan sahibi doktorlar çıkar.

Ben ilk Derince eğitim araştırmasında aldım %35 sonra Fatih devlet hastanesinde %38 Hakem Haydarpaşada %42, 2 sene süreliydi, 2 yıl dolmadan 3 ay kala Tuzla Devlete gittim, Göğüs hastalıkları %35 vereceğim dediği halde %10 verdi, sonrası maltepe devlet hastanesi %46 hakem olarak haydarpaşa %45 2 yıl süreli, bende çok uğraştım, hakkınızda hayırlısı..
Gsusa

Gsusa Merhaba :
ben babam için 1 ay önce lütfi kırdar EAH den rapor çıkarttım. heyet giriş katta ve heyetin genel poliklinikleride aynı katta yani 2-3 poliklinik dışında üst katları dolaşmak zorunda kalmıyorsunuz. doktorlarıda sorun çıkarmıyor anlayışlı. Bence lütfi kırdar EAH sizin için uygun olabilir. Raporuda 1 hafta sonra 2 nüsha halinde teslim aldım. başka merak ettiğiniz birşey olursa yardımcı olabilirim.
sağlıklı günler...

Üst Alt