Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Anadolu yakasında Hansaton marka işitme cihazını tamir edebilecek..?

apocan14

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar....
Benim 1998 de aldığım 2. cihazım hansaton marka kulak içi cihazım bozuldu.
Temin ettiğim yer İstanbul pendik te yerinden taşınmış nereye gittiğini kimse bilmiyor.
Aslında ben bu cihazı yedek olarak kullanmaktaydım. Cihazım güzel kıyamadığım bir cihaz. ötekiler arızalanınca bunu takıyordum. baya bir zaman geçti ilk defa arızalandı.
internette araştırmalarımda hep istanbul Avrupa yakasında bulunmaktta benimde oralara gitme imkanım zayıf iş dolayısı ile Anadolu yakasında Tuzla-Pendik-Kartal-Gebze civarında bildiğiniz güvenilir işitme cihaz tamiri yapan yerler var mı?
Bu konuda sizbilgili Arkadaşlardan yardım istiyorum.
Bu Konudaki hassasiyetinizden ötürü teşekkür ederim...
kalın sağlıcakla.....

Anadolu yakasında Hansaton'la ilgili tek bir adres var: BAHARİYE İŞİTME, SÖĞÜTLÜÇEŞME CD. NO:91/B KADIKÖY-İSTANBUL Telefon: 0216 346 11 78 Telefon - Fax: 0216 346 11 79
e-mail:bahariyeisitme@hotmail.com

Telefon ya da mail ile bilgi alabilirsiniz...

NOT: Türkiye'de teknik desteği ve distribütörü olmayan bir firma sanırım. Internette arama sonuçlarında bile çıkmıyor...

tenk destek olarak çok zayıflar ama kalite bakımından çok iyiler alman malı birde zamanında 1998 de baya bir pahalıydı.
Şuan türkiyede faaliyet göstermiyor galiba
Ama avrupada faaliyetlerini İnternet aracılığı ile bilgi alıyorum.
Ustam tekrar teşekkür ediyorum...
Bilgiler için...

Merhaba Sn.Aziz Uludağ

Ben Taksim İşitme Cihazları A.Ş. nin yönetim kurulu başkanıyım. Adım Dilek. Size verilen hiçbir cevaba katılmıyorum. Hansaton'un 22 yıldır Türkiye'de Taksim İşitme A.Ş. temsilciliğini yapıyor. Kendi içinde üç ilde teknik servisi ile hizmet veren başka servislerden servis yardımı almayan tek firma hala Taksim İşitme A.Ş. dir. Karşı taraftaki Kartal,Kadıköy şubelerimizi kapattık. Anadolu yakasında Hansaton cihazı satan ve servis veren hiçbir müessese bulunmamaktadır. İlerleyen dönemlerde bir Hansaton mağazası açılacaktır. Bu süre zarfında da eğer Şişli merkez servisimize yolumuz uzak diyor iseniz, kargo ile cihazınızı www.taksimisitme.com adresli sitemizi inceleyerek merkez adresimize gönderebilirsiniz. Bizde tamir eder kargo ile size teslim ederiz.

İyi günler dilerim.
Saygılarımla
Dilek Ceyhan

Üst Alt