Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz odyometrist var mı?

winter6248

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında varmı tavsiye edebileceğiniz bir odyometrist varmı.teşekkürler

Anadolu yakasında pek bir bilgim yok fakat avrupa yakasında florya biruni üniversite hastanesinde odyometrist merve hanım bu işin ehli olanlardandır.kbb muayenesi olduktan sonra gerek duyulursa kbb hekimi odyometri testine aktaracaktır sizi

Düysel de Hülya hanim.

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ewet dün oradaydım. Siz memnun kaldınız mı Ugir.hangi cihazı kullanıyorsun

Phonak audio b 30 312 21 ocakta aldım şu an için gayet memnunum ama sağ tarafa da almam gerek çift taraf daha fayda sağlayacak eminim.tek tarafta bile çok fayda gördüm.

Şuna dikkat ettim çok pahalı cihazlarda var fakat buradakiler hangisi uygunsa onu veriyorlar .tüccar değiller izlenimi yarattılar bende.bizede phonak önerdiler. Bakalım bir deneme sürecimiz var. Gelişmeleri yazarım burdan

Pahali olanların farkı program sayıları genelde kulağına uygun olan her zaman daha iyi..inş memnun kalırsın. Zaten önce 15 gün falan alışma süresi. Sonra bi kontrol.sen not al aksaklıkları..soruları ni..

Anladım teşekkürler.... yazacağım gelişmeleri. Başkalarına faydamız olsun

Üst Alt