Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Ataşehir FSM Hastanesini CİMER'e şikayet etmeli miyim?

Konular
45
Reaksiyonlar
80
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim hastaneden geçtiğimiz yıl itiraz için sağlık kurulundan rapor çıkartmıştım. Rapor çıkartma ücreti olarak 525 lira istemişlerdi bu sabah ödemiştim. Raporu çıkartan herkesten alıyorlar bu ücreti amma velakin rapora itiraz sebebimiz rapor oranım %88'di %90'a çıkartmak istedim ÖTV indiriminden faydalanabilmek için araba almakla ilgili. Fakat %2 oran ekstradan vermediler yine aynı oranı verdiler bana. Annemde bana başhekimlik kendilerine ek gelir kaynağı oluşturmak için bunları yaptıklarını söyledi siz neler düşünüyorsunuz? Şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

2 ay önce bendende 525 TL aldılar hemen cimer e şikayet yazdım hala cevap verilmedi bekliyoruz

engellilerden ücret alınamaz yönetmenlik vardı şimdi bulamadım
[FONT=arial]Engelli raporu almak için başvuran kişiler 24665 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 28.01.2002 tarihli ve 2002/3654 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı kapsamında; [/FONT]Engelliler, gaziler, öğrenciler, gazi dul ve yetimleri ve 65 yaşını dolduran muhtaç ve kimsesiz kişiler sağlık kurul rapor ücreti talep edilmemektedir.

Ötv indirimi için alınan raporlar ücretli buradaki tüm hastaneler ötv için başta vezneye para yatirtiyorlar

Anladığım kadarıyla engel oranınız %88 siz belki daha yüksek alırım diye tekrar kurula girdiniz ama anlaşıldıki engel oranınız %88 değil mi? Bu işlemi sırf şahsi kar amaçlı olarak kullandınız %90 alırsam devlete vergi ödemem, milletim daha fazla sıkıntı çeker diye değilmi? Bir de bu durumu resmi kuruma şikayet ediyorsunuz :) komik olmayın. Siz ve sizin gibiler için ÖTV raporuna ücret alıyorlar ve bence bu rapor ikinci sefer başvuruyla dahi alınamamalı ilk seferde %90 alıyorsan ÖTV indirimi alırsın. Herkes kendini düşünüyor sonra bu memleket neden böyle diye konuşuyor. Duyar kasmıyorum malesef gerçekler bu şekilde.

İtiraz nedenli rapor ücretlidir net söylüyorum. 525 TL

Her şeyin bir bedeli var 525 TL az bile düşünsene oynadığın kumardan elde edeceğin kar kaç bin TL.

müthiş yorum.

mesela benim %42 raporum %90 garanti olsa 52.525 TL veririm :))

Hastaneyi bu şekilde cimere şikayet etse belki raporu tamamen iptal olacak....

Üst Alt