Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Istanbul Avcılar'da hastane tavsiyesi..?

soneman

Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
6
istanbul avrupa yakası avcılar ilcesinde oturuyorum
yakın zamanda avrupa yakasından özürlü sağlık raporu alan varsa hastane rahatlığı yoğunluk doktor saygısı yönünden gercek hastalık oranınızı verecek hastane tavsiyeleriniz yada sakın bulaşmayın diyecekleriniz varsa paylaşırmısınız
raporuma itiraz edicem ordanda hastane soruyorlrmış sevk için
bakırköy sadi konuk hastanesini duydum hastanerandevu.gov.tr burdan hastane sağlık raporu seceneği yok ve beah.gov.tr den sağlık kurluu bölümünden nedense sadece 2 gün gösteriyor ve herzaman dolu
gözlüklülerde muayene nasıl oluyor miyop ve astigmat oranı varmı

Ben raporumu çapa tıp Fakültesinden aldım. İnanılmaz yorucu oldu. Neredeyse 1 hafta hastanede geçti diyebilirim.

yakında sağlık raporu alan kimse yokmu başka istanbul avrupa yakasında

bülent bey bakırköy sadi konuk hastanesinede baktım
garip bir randevu sistemi var
beah.gov.tr den 2 ceşit randevu alabilirsiniz diye yazmıslar herkim yazdıysa
1- hastanerandevu.gov.tr de sağlık kurul bölümü yok
2- beah.gov.tr de sağlık kurulu linki var ordada sadece gözüken 2 gün belirlenmiş carşamba yok herzaman dolu gözüküyor
nasıl alınıyor ne zaman oluyor sanki randevu almak imkansız

bülent bey
ardı ardı denemede 1. dolu oluyor 2, günü denicez sanırım
en başta dolu bir ara acılıp 50 kişilik bölüm hızlıca doluyor sanırım
ordan randevu alınca direk hastaneye gidip muayene olunuyor
başka işlem yapmaya gerek yok sanırım

Ben ağustos ayında aldım Okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinden.Vergi indirimi için perşembe başvurdum okmeydanı eğitim araştırma hastanesine.Aynı gün hastaneye gittim kayıt yaptırdım önce sonra sağlık kurulu bölümüne gittim hangi doktorlara gideceğimi sordular cuma heyet var dediler.Ertesi gün sabah erken gittim önümde 4-5 kişi vardı sağlık kurulundan barkod aldım önce dahiliye sonra kardiyoloji psikiyatri ve ekg çektirdim 2 saatte işim bitti.Sağlık kuruluna biten evrakları verdim öğleden sonra heyete çıkacan dediler.Bekledim saat 13:30 da heyet başladı 15.00 den sonra bana sıra geldi.Raporu onayladılar.Vergi dairesine gönderecez elden sana vermiyoruz dediler.İşim o gün bitti.Sonra hastane,vergi dairesi ankara ,tekrar vergi dairesi 85 gün sürdü dün vergi indirimimi ve heyet raporumu aldım.
Erken gitmekte fayda var.Eğer tahlil vs istemezlerse aynı gün işiniz biter.

ağustos ayı izin ayı olduğu için belkide çabuk halletmişsinidir yoğunluk az oluyor istanbulda
en mantıklısı yazın almak bencede doktorların varsa hepsi

Bana özelden tc kimlik, telefon ve doğum tarihini yazarsan, ben de gece yarısı denerim...

bülent bey teşekkürler ama
http://www.istanbulsaglik.gov.tr/w/halkkilavuzlari/belge/itiraz_dikkat.pdf
1 ay önce aldığım özür raporuma itiraz üzerine tekrar muayene olacaktım
dökümanı inceleyince beklemelerle birlikte 2 - 3 ayı bulacak sanırım bu iş
neden 20 şer gün bekleme varsa insana itiraz etmeyin dercesine
5 ay daha bekleyip itirazssız sağlık raporuna başvursam daha iyi olacak sanırım

maalesef aralık ayında dayanamayıp il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim ilk raporuma etmez olaydım oranım 36 idi
20 bekleyip bakırköy dr sadi konuk hastanesinde 10 kere gidip gelmişimdir nerdeyse 20 gün süren testler 3 hafta sonraya veriliyor cok uzun sürüyor emg test sonucum yeni olmasına rağmen gene istediler bekle bekle neyseki sonuc oran 40 cıktı ordaki doktorlar belkide burası hakem hastanesi olduğu için 3. hakem hastanesine göndermezler demişlerdi ama
20 gündür cevap beklediğim sağlık müdürlüğü okmeydanı hastanesine hakem heyeti için göndermiş gecen hafta beylikdüzünden taşın dur oraya kimbilir kac kere git gel
bugün hastaneyi aradığımda belgelerin gelmesi 1 ayı buluyormuş benden önceki sevklilerin hastaneden söylenen
böylede 1 ay beklesek 2 hafta sürse gene emg testi isterler en az 1 hafta sonraya gün verirler tüm bölümleri tekrar gezmem gerekiyormuş
sonuc 1 ayda bana ancak ulaşır 40 yada daha az
40 olursada vergi dairesi 3 ay sürecek
6 ayı gececek sanırım delirtecek sevk bekleme süreleri var hastaneler arası sağlık müdürlüğü
devlet kendi hastanelerine kurumlarına nasıl güvenmez kontrol kontrol kontrol 1 sene

benim durumdakilere tavsiyem kesinlikle itiraz etmeyin raporunuza
6 ay bekleyip hastaneye tekrar başvurun yeni rapor cıkartın

Üst Alt