Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Avrupa birliği gazetesi haberimi yaptı...

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt daha öncedende yazdığım gibi ist avrupa birliği gazetesi yazarı arkadaşa evsiz kalacağımdan dolayı evim olması için haberimi yapın demiştim işte o haberim yapıldı gazeteyi banada yolladılar haberi gördüm kendilerine özelliklede aysel arkadaşa yardımı için sağolun diyorum fakat bu haber malesef pekde işime yaramadı henüz bi gelişme olmadı bu konuda ama azda olsa umudum sürüyo belki biri yardım eder diye beklemeğe devam ediyoz

basari arkadaş, sende saol ama daha iki günde bir beklenti içinde olman yersizdir ve ben sana daha haberini yapmadan da bütün umudunu bu habere yükleme demiştim. çünkü bu tür haberlerin artık bir getirisi olmadıgını, ama seni kırmayacagımı yazacağımı söylemiştim... umurım senin adına en iyisi olsun.
selamlar..

illada birileri cebinden para verip bana ev almasını beklemiyoz ama herkes ufak tefek bişeyler verse damlaya damlaya göl olur e buda yardım kampanyasıyla olur bunuda nasıl yapacağımı bilmiyom bi sürü evrak işi var bununda ben tek başıma uğraşamam bunlarla birilerinin bana bu konudada yardım etmesi gerekiyo ki bişeyler yapabilelim ayrıca başbakan geçen günlerdede açıklamıştı fakire 100 tl taksitle ev alma kolaylığı getirelecekti bu konuda olursa iyi olurdu ama bu seferde çok müracat olacağından kurayla vericeklerdir bundanda faydalanmam zor

başarı umarım kısa sürede ev(lenirsin) senin kadar sevinirim inan.:)

Haber nette varsa link atsaydınız bizlerde okurduk

o gazetenin sitesi yok o yüzdende netten link atamıyom malesef

Üst Alt