Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Avrupa Yakası'nda iyi bir terapistte ihtiyacım var!!?

(diE)

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
20 sene evvel bir iş kazası geçirdim ve artık ciddi ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyacım var İstanbul'da Avrupa yakasında önerilen bir terapist varsa lütfen bana yardım eder misiniz? Sorunlarım artık her şeyimi etkilemeye başladı.

Terapist daha doğru olur ilaca falan ihtiyacım olabilir.

O kadar basit olmayabilir bir uzmana danışmak istiyorum... Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

Şişli etfal hastanesinin psikiyatri doktorları çok iyi.

Mhrs'de Şişli etfali aratıyorum randevu için fakat psikoloji ile ilgili bir bölüm çıkmıyor.. Özelde olabilir.

Mhrs de psikolog randevusu verilmez zaten. Ruh sağlığı ve hastalıkları diye arama yapacaksınız.

Psikiyatristler hastanedeki psikologlarin randevulari dolu der sizi 153 e yonlendirir buyuksehirinde psikologlari var agir bi hastaliginiz yoksa ordan da faydalanabilirsiniz psikiyatri ilac yazar psikolog psikoterapi uygular ikisini ayni anda alirsaniz daha saglikli ilerlersiniz ozel olarak da benim arkadasim pedamede gidiyordu ucreti uygun diye..

Hayır 153'ü aramayın. Belediyenin psikologları beş para etmez. İnsana köpek muamelesi yapıyorlar. Hiçbir belediyenin psikoloğuna KESİNLİKLE gitmeyin...

Pedamed olabilir... Belediye veya devlet hastanelerindeki psikologlara güvenmiyorum sanki çok baştan savma iş yapıyorlarmış gibi geliyor bana ama Pedamed sanki bu iş için kurulmuş gibi bir etki bıraktı bende araştıracağım bunun dışında daha farklı bir öneriniz var ise yardımcı olursanız sevinirim. Çok teşekkür ederim ilginiz için.

sweet guy

Kesinlikle cok net bi gorus olmus yani bazilari cok iyi olabilir onyargiyla yaklasmayalim ozguven eksikligi sosyallesme sorunlari olabilir arti maddi acidan guclu olmayan insanlarin hic gitmemesindense bu yolu denemeleri daha makbuldur bence..

Sevgili dostlar;

İlginiz için teşekkür ederim...
şuan herhangi bir ilaç kullanmıyorum. mümkünse benimle sadece konuşarak içinde bulunduğum durumdan çıkmamı sağlayacak bir terapi yöntemi arıyorum. Şuan ki durum nedeniyle ilaç yazarsa onuda kullanırım. Olay şu; geçen akşam bir araştırma yaptım ve Araştırma neticesi psikolojik açıdan çok hayırlı çıkmadı endişelerim var ve bunların nedenini bulup yok etmek, tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum. Bunun içinde ilaçsa ilaç değilse her neyse o.

Üst Alt