Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Avrupa yakasında kiralık daire arıyorum..?

radikal52

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar istanbulda kiralık küçük daire arıyorum. kısaca kendimi tanıtayım:
medeni hali: bekar
yaşı: 27
iş: memur
daire ²:50-60m²
ısınma şekli:kombili olursa iyi olur
ulaşım ağı da iyi olacak. anadolu yakasında e5 e yürüyerek yakın herhangi bir yer olabilir. avrupa yakasında: levent,şişli,kağıthaen,beyoğlu,beşiktaş buralar olabilir

Nekadar ödeme gücün var aylık bence buna göre baksan daha iyi olur.

Öyleyse anadolu yakası MALTEPE sana uygun bende orda oturuyorum.Artı yakında E5 altından metro yapılıyo 500 e kadar oralarda sanırım rahat ev bulursun.Üstelik hem E5 e yakın hem minübüs yoluna ulaşım inanılmaz rahattır.

Öyleyse anadolu yakası MALTEPE sana uygun bende orda oturuyorum.Artı yakında E5 altından metro yapılıyo 500 e kadar oralarda sanırım rahat ev bulursun.Üstelik hem E5 e yakın hem minübüs yoluna ulaşım inanılmaz rahattır.
anadolu yakasına 500 veremem yalnız. işim karşıda.anadolu yakasında tutabilmem için daha uygun ev olmalı.ben 500 yazarken 4 levent metrosunu oralarına verebilirim.en azından zamandan kazanmış olurum

radikal hangi kurumda memur oldun maaş kaç para ayıp olmazsa biraz biglilendirirmisin

arkadaşım biz de 2 ay önce maltepe'de 725'e kiraladık.. ev kombili, 120 m² ve e5'e 500 metre.. sen 50-60 m² arıyorsan 400'e bulabilirsin gibime geliyor..
emlakçılarla hiç muhatap olmadan direkt sahibinden bulmaya çalış.. google'da "sahibinden kiralık" diye arat, bak bakalım... dilerim gönlüne göre bir ev bulursun...

Avrupa yakasında belirttiğin bölgede 500 e ev çok zor kardeş
Ancak bir tanesinde Kağıthane'de bulabilirsin,gerisinde imkansız.
Bu arada İstanbul'da zaten kombisiz ev kalmadı gibi.
Benim var İstanbul'da daire ama kirada.
Levent Şişli'ye nazaran daha sakin bir yerde Güngören'de olduğu halde 550 tl kira getiriyor,hem de 2008 rakamıyla,krizden dolayı zam yapmadım.

Üst Alt