Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Avrupa Yakası'nda sağlık kurulu raporu alabileceğim hastane önerisi!?

dogruluk

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Psikiyatri rahatsızlığım için sağlık kurulu raporu alacağım. İstanbul avrupa yakası hangi hastaneyi tavsiye edersiniz (rapor alıp vergi indirimi ve erken emeklilik deneyeceğim)

Merhaba,
Güncel tetkiklerini de yanına alarak Haseki Hastanesini tavsiye ederim.

İstanbul Üniv. Cerrahpaşa tıp fakültesi

Haseki eğitim araştırma hastanesi
Eyüp devlet hastanesi
Buralardan alabilirsiniz randevularını çok uzun tarihe vermıyorlar

dogruluk

Pazar-salı-perşembe akşamları saat tam 20:00 de internetten istanbul eğitim ve araştırma hastanesi osmaniye polikliniği heyet raporu randevu lingi açılır.ertesi günkü randevular için 30 kişilik kontenjan vardır.hızlı davranıp ertesi güne randevu alınız.

Sabah 8:30 gibi bakırköy osmaniyedeki 1 kat. Heyet bölümünde olunuz. Size bir kağıt verecekler. Or formu doldurup hemen sıra beklemeden 8-9 doktora muayene oluyorsunuz (heyet doktorları farklı) öğlene kadar muayeneleriniz bitiyor. Ve evrağı teslim ediyorsunuz. Aynı gün saat:13.30 da heyet toplanıyor. Ve 10 gün sonra raporunuzu alıyorsunuz.

Merhaba Özgür Meriç Bey,
ist.eğit.araş.hastanesi osmaniye polikliniği heyet randevu için MHRS denmi randevu alacağım yoksa başka bir siteden mi? Bulamadımda yardım ricasıyla ozgurmeric74

dogruluk

merhaba

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...4/ProRANDEVU&usg=AOvVaw2giI28c1UXVeH2zFY1eeh3

linge tıklayarak randevu alabilirsiniz. ön bellekten tıklayın. yanlız pazar-salı-perşembe akşamları saat tam:20:00 de açılır 30 kişi ile sınırlıdır.

[FONT='inherit']T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Eğitim ve Arastirma Hastanesi

Online randevu sistemine hoşgeldiniz

ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUNUZ. Hastanemizde Sağlık Kurulu Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yapılmaktadır. Sağlık kurulu randevuları internet üzerinden Pazar akşamı, Salı akşamı ve Perşembe akşamı 20:00 itibariyle sadece bir sonraki gün için alınabilir. Telefon ile randevu verilememektedir.

Müracatlar İçin;
  • 1 adet kimlik fotokopisi
  • Engelli Sağlık Kurulu raporu için ek olarak , sağlık durumu ile ilgili belgeler
  • Sağlık Kuruluna randevu alan hastalarımızın, randevu saatinden önce 08:00 ile 09:00 saatleri arasında, mutlaka Osmaniye Sağlık Kurulu Birimine müracaat etmeleri gerekmekte olup, belirtilen saatler arasında müracaat etmeyen hastalarımızın, randevuları geçersiz sayılacaktır.
  • 18 yaş altı hastalarımıza yandal çocuk branşı olmadığından sağlık kurulu raporu verilememektedir.
[/FONT]

[FONT='inherit']Kimlik Sorgulama

T.C. kimlik numaranızı, size ulaşabileceğimiz cep telefonu numaranızı ve ekranda belirtilen güvenlik kodunu yazarak giriş yapabilirsiniz.

[/FONT]

[FONT=sans-serif]Özgür Bey, çok teşekkürler bilgi için.

Linki tıkladım ama açılmıyor. Hangi sayfadan girebilirim (samatya hastanesi sayfası mı)

Birde başvuru formunda , diğer bölümünü işaretleyip, vergi indirimi için özür oranı belirlenmesi mı yazayım[/FONT]

google ye samatya probel randevu yazın. samatya.probel.com.tr giriş yapın ancak önbellek ten giriş yapın. site açılmıyor. muhtemelen randevu günleri açılır.

başvuru formunda ne için istediğini yönünde işaretleme kutucukları vardır.

vergi indirimi ( ) ötv indirimi ( )
engelli kimlik kartı ( )
2022 aylığı ( )

gibi. tüm kutuları işaretleyebilirsiniz.

Merhaba Özgür Bey,

Verdiğiniz linkten denedim ama link açılmıyor. MHRS den de vermiyor. Randevu alamadım

Merhaba Özgür Bey,

Çok teşekkürler, verdiğiniz bilgiler yararlı oldu.

Hastane de, hızlı bir şekilde 1 günde rapor almak mümkün. Doktorların çoğu ilgili. Sadece 1 tanesi çok sevimsiz çıktı, ben adama siz diye hitap ediyorum, yaşı benden 30 yaş küçük , o bana SEN diye hitap ediyor.
Neyse. hastanenin olumsuz tarafı sağlık kurulu odalarının yanyana olmaması.

Gideceklere tavsiyem, odaların girişinde sağlık kurulu yazan odalara girecekler. Her katta sağlık kuruluna ayrılmış kısımlar var. Mesela göz var ama göz sağlık kurulu yazan odaya girmeleri gerek. Fazla sıra beklenmiyor. Bilginize

@dogruluk size faydam dokunduysa ne mutlu bana. işinizin görüldüğüne sevindim.10 gün sonra verirler raporu.

doktorlar iyidir. sizin dediğiniz sevimsiz doktor nöroloji miydi? kbb cimi?ben gittiğimde en iyi ilgili doktor fizik tedaviye bakan kızıl şaçlı bayan doktordu.

KBB ci, genç, sakallı ve uzun saçlı(saçı arkadan bağlı) biri.

Dediğiniz gibi, en ilgililerden biri fizik tedavici. Ama erkekti:) Galiba fizik tedavideki tüm doktorlar ilgili:)

ozgurmeric74

Özgür Meriç Hocam merhaba Alo 182 aradığımda Samatya Hastanesi'nde sağlık kurulu olmadığını sadece Bakırköy Osmaniye Hastanesi'nde sağlık kurulu olduğunu söylediler Şimdi ben heyete gireceğim Ama benim elimde sadece işyeri hekiminin verdiği ciğerlerde nodül olduğunu gösteren cd var bir de Samatya'da uyku testine girdim Oradan da hafif dereceli uyku apne sendromu rapor var elimde ama rahatsızlıklarım var direk heyete girsem doktorlara rahatsızlıkları mı söylesem onlar oran veremez mi rahatsızlıklarına göre tetkiklerden sonra teşekkür ederim

Mert1972

evet osmaniye den randevu alacaksınız.Bir kere tüm heyet doktorlarına ayrı ayrı muayene olacaksınız.elinizde tetkik rapor varsa puan yazarlar.gerekli görürlerse ekstra tahlil isteyebilirler.ispatı olmayan (test-tahlil tanı v.b.) hastalıklarınıza direk puan vermezler.hafif uyku apnesine %5 alırsınız. diğerlerini bilemiyorum.

Çok ileri derece isitme kaybın var sağlık kuruluna giricem yanimda daha önceki isitme testlerini almalimiyim şimdiden tesekkurler

Özgürmeric bey merhaba.
Ben 32 yaşındayım 6 yaşımdayken merdivenden düştüm ve belim kırıldı kemik erimesi ameliyatı oldum bir ay arayla iki ameliyat oldum şimdi 32 yaşına geldim ve beni çok zorlamaya başladı inanılmaz ağrılar çekiyorum bulunduğum ilçede ki hastaneye başvurdum sağlık raporu için bana beyin ve sinir cerrahisi doktorundan randevu al o sizi heyete yönlendirecek dediler gittim hiç ilgilenmedi birşeyin yok dedi ne yapmam gerekli direk heyete nasıl girebilirim sizin söylediğiniz İstanbul eğitim ve araştırma hastanesi Osmaniye polikliniğinden mı randevu alayım ameliyatlarimin ikiside 10 saat sürmüş.
Bilgilendirmenizi rica ediyorum
2022 yararlanmak istiyorum.
Tşk ederim

Üst Alt