Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Bahçeşehir'de bulunan aqua dolphin'de engellilere indirim var mı?

asadas05

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba,
istanbul/bahçeşehirde bulunan aqua dolphin'in engellilere özel ücretsiz girişi veya indirimi var mı? daha önce yararlanan oldumu? yardımcı olacak olursa sevinirim.
teşekkürler.

aqura parklarda calısan arkadasa sordum. yokmus.

Evt var. Ben geçen yıl engelli oğlumu götürdüm.bilmiyorlardı öğrendiler.hiç bir ücret almadılar.biz bostancıdan kalkan arabalarla gittik.10 tl ücret istediler.alınmaması gerektiğini söyledim.agua parka geldiğimizde müdüriyete kadar kaç görevli vardı bilmiyorum.hiç birisinin engelli haklarından haberi yok. Indirimden yasal haklarından en son müdüriyete kadar gittim benim verdiğim 10 tl nin önemi yok fakat arkamdan gelecek engelliler için bir kapı açmış olabileceğimi düşünerek devam ettim .ve hak verdiler. ödenen parayı geri verdiler.birde özür dilediler.biz bilmiyorduk dediler.giriş ücreti zaten vermedim ve çok sıra vardı izdiham diyebilirim beni ve çocuğumu aradan alıp içeri kadar eşlik ettiler...

merhaba cevabınız için teşekkürler.
peki engelli kartı olanları ücretsiz alıyorlar ya yaş sınırlaması var mı? nasıl oluyor girişte kime ne dememiz lazım uygulama nasıl işliyor acaba?

agua park için

yaş sınırlaması olmaması lazım çünki buradan büyük insan da küçük insan da faydalanıyor.kimsenin birşey bildiği yok .engelli kimlik kartı olursa daha iyi olur.benim oğlum down sendromlu olduğu için karta da gerek duyulmadı zaten.sizler yani bizler insanları eğitiyoruz bilmiyorlar bilmelerini sağlıyoruz ..yani öğretiyoruz..

direk müdiriyete git ve orada hallet işini yasal hakkının olduğunu söyle .ücret alınmaması gerektiğini .umarım yardımcı olurlar...

Üst Alt