Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi psikiyatride yatarak tedavi gören var mı?

gökhan 563456

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
35
Arkadaşlar istanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi psikiyatride yatarak tedavi gören var mı. Hastane kuralları hakkında bilgi almak istiyorum...

@gökhan 563456, ben iki kez yattım orada, sabah 6 da kalkılır kahvaltı yapılır, sonra ortak alanda vakit geçirilir, bir adet TV odası var genelde müzik ve belgesel kanalları izlenirdi, 13:00 gibi öğle yemeği ve 17:00 gibi de akşam yemeği. Her yemekten sonra ilacı olan ilacını içer. Sigara içenler için sigara saat başı sigara vakti olurdu. Akşam da 8-9 gibi yatma vakti. Haftada iki kez doktorlar ziyarete gelir, hafta içi her gün psikologlar ile TV odasında toplanıp etkinlikler yapılır. Sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkür ederim kardeşim. Bir de son olarak kaç gün yatırıyorlar orda faydasını gördünmü

@gökhan 563456, ben 2 hafta kaldım bıraktığım ilaçları düzenli olarak verdiler ve ardından taburcu ettiler. Ben psikozdaydım ve çıktıktan bir ay sonra falan ancak normale döndüm diyebilirim.

Sana şunu söyleyim, şikayetlerini dürüst bir şekilde anlat doktoruna ki tedaviye erken ulaşasın. Yanlış teşhis konmasın.

Üst Alt