ramazan ayının son günlerinde 2 gün önceden 153 taksi hizmetini aradım ve 2 gün sonrasına bir taksi istedim ben bağcılarda oturuyorum sultan ahmete gitmek istedim gideceğim saati ve geri döneceğim saati söylememi istediler bende ozman 5 gibi giderim akşamda 10 gibi gelirim dedim yanımda 4 arkadaşımda gelebilirmi bir sorun olurmu dedim onlarda gelebilir bişi olmaz dedi
2 gün sonra taksi 5 de geldi taksi koca bir transit araba üzerinde herhangi bir engelli ibaresi yok normal bir araba 2 koltuk arkada 2 koltuk önde öndeki koltuklarda şoförün 2 arkadaşı varmış geriye kaldı arkadaki 2 koltuk 4 arkadaşımdan ikisine kusura bakmayın arabada yer yok şoförün arkadaşları varmış
2 kişi gelebilir dedim 2 arkadaımı alarak arabaya bindim ben akülü arabamla bindim arabanın içinde sarsıntıyı ve devrilmesini önlemesi için ipten ayarlı kancalar var benim arabaya 2 yerden kanca taktı sıktı şoförün yanındaki arkadaşlarıda kancalara gerek yok ya o arabanın fireni vardır hadi gidelim diye konuşuyorlardı arabanın arkasındaki asansör gidene kadar tangur tungur adamda kafa beyin koymuyo vallaha
bir yandanda şoförün trefikteki diğer şoförlere küfürleri yokmu beni deli etti
bu arada şoförün arkadaşlarıda herhalde aynı istikamete gideceklerdi yolda indire indire gittik
bide bu yetmiyormuş gibi arabada şoföre bir telefon geldi aynen şöyle konuştu hadiyaa baştan niye söylemediniz ben şimdi otarafa gidiyorum bilseydim sizide alırdım
ben iyice deli oldum
neyse bizi oraya bıraktı akşam saat 9.30 dada şoför telefon açtı murat ben geldim ( acilen ) caminin tranvay tarafına gel diye
bizde arkadaşlarla apar topar gittik adamı bulduk arabaya bindik mahalleye geldik
Yinede ALLAH razı olsun güzel bir hizmet biz onlardan yurtdışındakiler gibi hizmeti yapamıyacaklarını bildiğimiz için istemiyoruz zaten ama arabanın içindeki aparatlar biraz daha güvenli dizayn edilse ve şoförlerde birazdaha saygılı olsa daha iyi olacak.