Başvuru tarihi : 10-02-2013 te şahsi başvuru yaptım. 04-04-2013 tarihine randevu verdiler.Aynı gün 9 bölümü gezdim.Ben kalp ile sıkıntılardan dolayı gitmiştim.Gezdiğim bölümler ;dahiliye , genel cerrahi, nöroloji, ortopedi, fizik tedavi, göz, kbb, psikiyatri, kardiyoloji.Tüm poliklinikleri gezmem 08:40 başlangıç , 11:45 bitiş.Öğleden sonra 13:00 da kurul toplanıp birlikte tekrar çağırıyorlar ve işiniz bitiyor.20 gün sonraya randevu veriyorlar gidip alıyorsunuz.Fakat ben 5 gün önce aradım hazır gel al dediler aldım.Hiç bir ücret ödemedim.Doktorlar gayet ilgililer fakat rapor bölümündeki görevliler dilekçedeki ibarelere göre yapmamakta direniyorlar.
Kardiyoloji : % 45
Dahiliye : % 10
Formüle göre % 51 rapor aldım.
Giderken yanınızda mutlaka rapor, tahlil , eko gibi verileri götürün.Bunların birer fotokopisini alıyorlar.
Sonuç olarak kimlik için aldığım raporumla;
Vergi indirimi için başvurdum.Görevli 1 ay başvurularını vermişler yani başvuru tarihine 4 ay koymamı söyledi.(Noter onaylı suret ile ) (Cevizlibağda yeşilkunduranın 7. katı )
Özlük kimlik kartı için başvurdum.20 gün içinde alacağım.(Aslı gibidir hastane başhekim onaylı)(MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ TOPLUM MERKEZİ Ataşehir-İstanbul)
İett ulaşım kartı aldım. (Raporun aslını gösterip geri aldım)(Kadıköy - Hasanpaşa )
İşkur kaydı yaptırdım.(Raporu tarayıp sisteme soktular rapor vermedim.) (Kadıköy-İşkur )
Yani sonuç olarak bunların tamamını kimlik kartı alabilir ibareli raporla yaptım.
Kardiyoloji : % 45
Dahiliye : % 10
Formüle göre % 51 rapor aldım.
Giderken yanınızda mutlaka rapor, tahlil , eko gibi verileri götürün.Bunların birer fotokopisini alıyorlar.
Sonuç olarak kimlik için aldığım raporumla;
Vergi indirimi için başvurdum.Görevli 1 ay başvurularını vermişler yani başvuru tarihine 4 ay koymamı söyledi.(Noter onaylı suret ile ) (Cevizlibağda yeşilkunduranın 7. katı )
Özlük kimlik kartı için başvurdum.20 gün içinde alacağım.(Aslı gibidir hastane başhekim onaylı)(MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ TOPLUM MERKEZİ Ataşehir-İstanbul)
İett ulaşım kartı aldım. (Raporun aslını gösterip geri aldım)(Kadıköy - Hasanpaşa )
İşkur kaydı yaptırdım.(Raporu tarayıp sisteme soktular rapor vermedim.) (Kadıköy-İşkur )
Yani sonuç olarak bunların tamamını kimlik kartı alabilir ibareli raporla yaptım.