Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul büyükşehir belediyesinden büfe dilekçesi..?

hyucel

Yeni Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
istanbul büyükşehir belediyesinden Döner meşrubat vb. satışı yapabileceğim bir büfe talebi yapmak istiyorum. Emlak müdürlüğüne dilekçe vermem gerekiyormuş kafamda bir şeyler var ama tam olarak toparlayamadım en doğru şekilde nasıl yazarım bana örnek verirmisiniz ?? ve umarım engel durumumda göz önünde bulundurularak bi karar verirler.

benzer dilekçeler olsaydı en azından nelere değinmek gerektiğini öğrenirdik, ona göre ben size güzel bir metin hazırlardım. Elinizde benzer dilekçe örnekleri var mı? neleri yazmışlar, nelere değinmişler? hyucel

Schizophrenia güzel bi linkmiş ama tam olarak sormak istediğim bu değildi. dilekçe yazmayı biliyorum ama bir büfe işletmesi için dilekçe yazılacaksa içinde neler olmalı onu bilmiyorum:) etkileyici, karşıdakinin sorularına cevap verecek ce dilekçe yazanı daha sonra hiç bi açıklama yapmak zorunda bırakmayacak bir yazı olmalı. diğer detaylar ne olmalı işte onu bilmiyorum :) saygılar.

Suret etkileyici olmak için Dayının olması lazım zira Belediyelerde dayısı olmayan kimseyi etkisi altına alamıyor bunlar laftan sözden hicazetten anlamazlar :)

Üst Alt