Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nden psikiyatri raporu alanlar..?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
350
Sadece PSİKİYATRİDEN olmak üzere
ENGELLİ RAPORU ALACAĞIM BU HASTANEDEN.

Aramızda daha önce sadece psikiyatriden bu hastaneden
ENGELLİ RAPORU ALAN VARMI?
YÜZDE KAÇ ORANLI RAPOR ALDINIZ PSİKİYATRİDEN.

Çapa'ya sgk sevki ile malulen emeklilik için gidecekseniz;

beni sgk emeklilik için önce bakırköy ruh sinire,

daha sonra da Çapa'ya sevk etmişti,

Çapa'nın verdiği raporda yüzde oranı yok sadece tanı var ve bulgular var..

Yok ben sadece engelli raporu alacağım ORAN YAZAN.

Raporu kaç ayda alınabiliyor? Tek tek diğer bölümlerimi geziyoruz?

TESTLER Mİ YAPILIYOR(ZEKA TESTİ VB.)

Benim ilaç raporum vardı heyete gitcektim pisikiyatri beni 2 tane teste tabı tuuttu lakın test sonuçları olumsuz cıktı ama oran yazmadı heyette verirmi bilmiyorum

1999 yazından beri sürekli Çapa tıp fakültesi / Psikiyatri ABD'da tedavi görmekteyim.

3 sene önce %45 şizofreni raporu aldım. Geçerlilik süresi 1 yıldı Sonra bu bitince yeniden başvuru yaptım Bu sefer yine %45 ama SÜREKLİ ibareli yeni raporumu aldım. 180 lira da ücret ödedim...

Çapa'dan rapor almak istiyorsan öncelikle psikiyatri bölümünden poliklinik randevusu almanız lazım.

Ondan sonra sizi muayene eden psikiyatrist, gerekli görürse heyete sevkedecek. Bu şekilde ayarlarsınız.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Çevrimiçi Randevu Sistemi

Bu linkten randevu alabilirsiniz. Kolay gelsin...

Arkadaşlar merhaba çapadan psikolojik sorunlarımdan ötürü rapor alabileceğim tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı acaba

hintli

Önce psikiyatri POLİKLİNİKTEN randevu almalısın. Psikolojik sorunun varmı? varsa nedir?onlar karar verir.Teşhis koyma vs aşamalardan sonra tedavine başlanır.Asgari 1 ay kadar uygun ilaç verilmiş mi diye gözlemlerler. Sonra yine uygun görülürse heyete sevkederderler Buheyette de 2 tane profesörün ve bir sürü uzman doktorun olduğu bir odada (çapanın giriş katındaki heyet odası) çıkarsın Bütün bu yazdıklarımı göz önüne alarak dosyanı durumunu değerlendirirler ve raporu verirler...

Merhaba sizden iyi olmasın çok sevdiğim bir arkadaşım var yaklaşık 10 yıldır ağır depresyon tedavisi görüyor kendisine belki engelli raporu alabilirsin diye telkinde bulunuyorum ama işin doğrusu o hastalığa engel raporu verilir mi bilmiyorum,konu hakkında fikir verecek olan var mı?

MAJOR VEYA PSIKOTIK depresyonsa %40 civarı rapor alabilir.

Üst Alt