Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul’da bası yarası ameliyatı yapacak doktor tavsiyesi olan var mı?

inzibat

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
7
Arkadaşlar, geçen sene bu zamanlarda bası yarası açıldı. Yaklaşık 10 ay uğraştıktan sonra kapanmıştı. Ufak bir kabuk vardı, onun düşmesini bekliyordum. Geçen hafta sancı, titreme ve ateşle başlayan süreçte eski bölümde yeniden açılma oldu ve akıntı başladı. 1.5 cm * 1.5 cm çapında ağzı var. Derinliği kulak çöpünün yarısı kadar bile yok. Ağumentin 100 mg antibiyotik kullanıyorum lakin akıntı kesilmiyor. İstanbul da tavsiye edebileceğiniz bir doktor, hastane branş var mı? Geçen sene Acile gittiğimde ortopediye sevk etmişlerdi. o da kemiğe inmemiş diye başından salmıştı. Kartal yara yanık bölümü sadece diyabete bağlı ayak yaralarına bakıyormuş. Var ise doktor, branş ve hastane tavsiyelerinizi bekliyorum. Malum havalar ısınıyor yaranın en sevmediği durumdur. Tez zaman da tedavi ettirmem lazım...

Ben ortalama 4 yıl çektim araştırma hastanesinde ameliyat olmaktan son anda kurtuldum. Benim durum seninkinden daha kötü idi. Larva tedavisi oldum kurtuldum sana tavsiyem ameliyat dan önce bunu yapmak lazım ve Allah ın izni ile hiçbirşey kalmıyor. Tedavi çok basit riski yok hasar yok yatmak yok ve maliyet yok.

Üst Alt