Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul’da önerebileceğiniz bir psikiyatrist var mı?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
350
Bana önerebileceğiniz bir psikiyatrist varmı? İstanbul da olabilir. Birbirine geçmiş psikiyatrik hastalıklar var bende 1 den çok hastalık.

Hastalığım RUHSAL ve DUYGUSAL değilde SİNİRSEL olduğunu varsayıyorum. Herzaman insanların bana baktıklarını sanıyorum.

Sanki ben değişik hareketler yapıyormuşumda insanların gözümün üstünden bakması bana neden öyle geliyor anlamıyorum. Göz temasından uzağım ve sürekli yere bakıyorum ve oan (hiçbirşeyi göremiyor sadece yürümeye odaklanıyorum) insanların bana baktıkları gözleri yakalıyorum çoğu zaman.

Veya TOKAT ta önerebileceğiniz psikiyatrist varmı?

ayDÜNYAvazo

OKMEYDANI EĞİTİM ARAŞTIRMA Elif KARAAHMET iyi doktor bana göre deneyebilirsin netice de devlette

Benim asıl sorunum "Asperger Sendromu

BU HASTANEDE psikiyatri İÇİN YATIŞ İMKANI VARMI?
Bu konuda bilgi sahibimisiniz acaba?

Bu işin hastanesi masar Osman ruh ve sinir hastanesi yatış imkanınada var herhangi ruh sağlığı doktoruna randevu al onlar gereken doktora yönlendiriyor

ayDÜNYAvazo

Bir bilgim yok ama git bak doctor nasıl belki yönlendirme yapar bana iyi geldi çünkü baya hastası var geçmiş olsun

Üst Alt