Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Polikliniği

ilkerg

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Ben ilk defa kurula Defterdarlık sevki ile bu hastanede girmiştim. Tüm işlerimi 2 gün içinde halledip, bir hafta sonra da raporumu aldım.
Bu hafta içinde de, eski raporumda olan %84 oranını, ilk raporda olmayan 3 branşı ekleterek %90 ve üstüne çıkararak, OTV muafiyeti için yine burada kurula girdim. 2 gün içinde yine tüm işlerimi bitirerek kurula girdim. inşallah haftaya raporumu alacağım bakalım ne olacak?

Burada, Pazartesi,Çarşamba ve Cuma olmak üzere 3 gün kurul var. Kalp hastalıkları hariç tüm muayeneler Osmaniye'e yapılıyor. Sadece kalp için Samatya ana hastaneye gitmeniz gerekli. Onun içinde belli saatlerde, hastane servis koymuş, ondan faydalanabiliyorsunuz.

Doktorların ve personelin yardımları gayet iyi. Ellerinden geleni yapıp, işlerinizi halletmeye çalışıyorlar.Ön yargılar yok.Sadece tekerlekli sandalye ve sedye ile gelen hastalar için biraz zor bir yer. Poliklinikler ayrı katlarda, ve dediğim gibi kalp için Samatya'ya gitmek gerekli. Bu hastalar haricinde kesinlikle tavsiye ederim.

Saygılarımla

İlker benim % 51 vergi muafiyetimi % 42 ye düşürdüler inş sana istedigin oranı verirler evet 1 günde rapor işlerini yapıyorsun 3 gün sonra gel rapor sonucunu al diyorlar

Tabi ben sadece oraya gittiğim 5 kerelik izlenimlerimi yazdım. İlk raporda çok yardımcı olmuşlardı ve evet haklısın inşallah bu raporda sorun çıkmaz sonra eleştiri yazısı yazmak zorunda kalmam :)

Teşekkürler, Saygılar

İnşallah canım valla ben itiraz dilekcesi yazdım çemberlitaşdaki il sağlık müdürlügüne itirazımı farkli bir hastane haseki ye yolladilar ve ordaki papor da kaç olsa beğenirsiniz %42 yi de %40 ya düşürdüler bi daha da itiraz etmek istemedim %30 verip sağlam derler diye bıraktım hastane işlerini inşallah olumlu olur senin için geçmiş olsun

Üst Alt