Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul / Fatih çevresinde engelli çocuklara uygun anaokulu bilen var mı?

pelmeltal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
istanbul/fatih çevresinde tam gün eğitimli anaokulu arıyorum.
4 yaşında kızım afo desteğiyle yürüyebiliyor, engelli deneyimli kurum arıyorum.
yardımcı olabilirmisiniz???

fatih geniş bir alana kurulu muhit olmasına rağmen ben çevremdeki tüm anaokullarını araştırdım gittim görüştüm fakat ortopedik engelliye eğitim vermemiş hiç biri, sadece down sendromlu olanları almışlar o da her sınıfa 1 öğrenci gibi, hiç kimse çocuğunu anaokuluna göndermemiş mi ya da göndermek istemişte benim gibi hem yapının durumundan hem de ilgi ya da tepkiden mi tereddütte kalmış orasını bilmiyorum...
neyseki ben aklıma yatan bi yer buldum eğitimcinin yaklaşımı binanın ve sınıfın düzeni birazda olsa zorluk çıkarmayacak gibi ayrıca sınıfta gölge öğretmen diye adlandırılan asıl öğretmen ve yardımcı öğretmenden sonra sadece kızımla onun kolu kanadı olacak bi stajer olacak.. hakkımızda hayırlısı yeni eğitim-öğretim döneminde bizde okullu oluyoruz.. Allah yardımcımız olsun.
ayrıca yazmadan da geçmemiycem ki bu forumun varlığı için çok teşekkürler emeğinize sağlık burdan hakkımız olan fakat bilmediğimiz bi çok konuda yol gösteriyorsunuz.. hoşçakalın..

Üst Alt