Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Fatih Haseki Hastanesi H Ehliyet Yenileme süreci..?

kanuni

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar Fatih Haseki hastanesinde ehliyet yenileme işlemi başlatan var mı ? Ehliyet yenileme sürecini başlattım DR. muayenelerinden sonda evrakları rapor bölümüne teslim ettim ben heyet günü için randevu beklerken bana özellikle evrak üzerine telefon numaramı yazmamı istediler sebebini sorunca sana komisyon günü için mesajla bilgi vereceklerini söylediler Yaklaşık 40 gündür hiçbir bilgilendirme olmadı bahsedilen komisyonu aradım neden hala dönüş yapılmadı diye uzun sürebilir mesajı bekleyin denildi bu hastanede var mı ehliyet yenileme süreci başlatıp bu kadar bekleyen

kanuni

Konu hastane ile ilgili değil aslında. Hastane raporu doldurup il sağlık komisyonuna gönderiyor, onlar hastaneden bağımsız bir süreçle kendileri randevu veriyor. Deprem kargaşası ile sanırım kamuda işler aksıyor olabilir.

Arkadaşlar ehliyet için yenilenen raporum e-devlette resimsiz şekilde yayımlanmış başvuruda resim istemişlerdi bu sorun teşkil eder mi ? yeni sürücü raporu alan arkadaş var mı yine bu şekilde resimsiz mi bilmek istiyorum

Aile hekimine başvurmadan doğrudan hastaneye başvurabilir miyim ehliyet yenilemek için ?

Üst Alt