Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Fatih'de dernek için uygun kiralık dükkan..?

serkanabi

Yasaklı Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bir yakınıma ait İstanbul Fatih semtinde Fatih camiinin hemen 2 sokak arkasında 10 m2 civarlarında düz giriş dükkan dernek lere kiralıktır, yeni dernek kurmak isteyenlerinde işine yarayacağına inandığım için bu ilanı veriyorum, çünkü bizim dernek bile küçücük 2 oda için 550 tl kira vermekte ben kiralardım fakat maalesefki biz bulunduğumuz semte yerleşmiş durumdayız. sadece 175 tl + 175 tl depozitle kiralıktır.

Fatih camiinin arka kapısına yaklaşık olarak 100 metre dir, fatih merkez bir ilçe olduğu için tüm avrupa yakası semtlerine ulaşım açısından çok yakındır. ayrıca dernek kurmak isteyenlere kuruluş, defterlerin düzenlenmesi vs konularda sadece başlangıç aşamasında tecrübeli arkadaşlarım tarafından yardımcıda olunur. Ayrıca isteyen kiralayıp birşeyler de satabilir. DÜKKANIN EN BÜYÜK AVANTAJI İSE FATİHİN ÇARŞAMBA PAZARI HEMEN DÜKKANIN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR, ÇARŞAMBA GÜNLERİ DÜKKANIN HEMEN ÖNÜNE PAZAR KURULMAKTADIR BU AÇIDAN ÇOK BÜYÜK BİR REKLAM İMKANI SAĞLAMAKTADIR (İSTANBULUN EN BÜYÜK EN POPÜLER PAZARI OLMASINDAN DOLAYI O GÜN ÖNÜNDEN TAHMİNİMCE 10.000 DEN FAZLA KİŞİ GEÇMEKTEDİR).
Saygılarımla.

Serkan noluyo yaf.
Buldun beleş ilan tahtasını sok gözümüze gözümüze.
10 M2 de dernek nerede görülmüş?
Sen kiralık de bırak da ne yapacağına kiracı karar versin. :D

Yoo abi birçok dernek 10 m2 lik alanlarda kurulmuştur şimdiye dek, sen hiç gitmediğin için bilmiyorsun biliyorum :) Mesela bakırköyde işitme engelliler ve aileleri derneği var şu anda çok güzel bir binaları var orası 3-4 sene önce 9 m2 lik bir alanda kurulu idi ve 1 yıl orda hizmet verdi, netteki sitelerine bakarsan görürsün :) benim spor klubu var ya abi 4 m2 de hizmet veriyor şu an gelmişmiydin sen ? arka tarafta küçük bir oda vardı geldiysen orası. Neyse abi, en iyisi dernekler içindir, artık ticaret ölmüş bu zamanda, kiralarda yüksek zaten kimse tutmuyor o yüzden bu fiyata yeni açılacak dernekler için çok uygun, herşeyden önce tam merkezi konumda istanbul büyük şehir belediye başk. fatih belediye başk. ikiside yürüme mesafesinde. Neyse ilgi gösterip yazdığın için tşk ler :) arada bi güncelle bu kardeşin hatırına:)

Ufukalp bırak goz onunde kalsın arkadasım bız ankarada dernek acacak yer sorunu yasadık keske ankarada bu sekıl bır ılan olsada bızde bu ılanı okuyabılseydık allah askına bu tur yararlı msj ların onunu kesmeyın yorum yapacaksanızda bu yorumu lutfen ozelde paylasın benım yorumuma ıtırazı olanda benım ozelıme gelsın lutfen

Haklısın edip kardeşim burdada aynı durum var, inşallah işine yarayacak birisi çıkar.

Edip Serkan'la aramızdaki samimiyeti bilmeden yazınca böyle yanılabiliyorsun işte.
Ben de göz önünde olsun güncellenmiş olsun diye yazdım şakavari.
Biz reelden tanışırız ve güzel iki arkadaşız.
ok mi ?

Bende şana seviiyorum o zaman kazım prd ufukalp

serkan abi, orası dernek harici bi dukkan falan olmazmı?? gelen gecen varsa onunden.. kirasıda uygun, engelli bi kardeşimiz kiralasın hiç degilse iş güç sahibi olsun, ekmek parası cıksın??

Orası ancak çarşamba günleri çok kalabalık oluyo, diğer günler için normal mahalle arası bir sokak içi gibi görünümü, çarşamba günü dışında öle yiyecekti falandı satmak zor, ama daha önceden su istasyonu, kartonpiyerci, elektrikçi, emlakçı ve terzi olarak faaliyet gösterdi. aslında kriz olmasa 300 kira getirir de işte malum..

Dış Pimapenleri yeni yapıldı, girişi engelliye uygun tam kaldırımın 2 basamak üstü, bi rampa yapılabilir, çarşamba günleri hediyelik, yiyecek vs. satsalar günde 150 tl nakit kazanıırlar en az belkide daha fazla çünkü istanbulun en büyük ve popüler pazarı çarşamba pazarı hemen önünden geçiyor, ama diğer günler fazla iş olmaz. Yinede bence dernek daha iyi olur, hem gelen geçen orada bir dernek olduunu öğrenir çarşamba günleri, üyeleride bulmak çok kolay olur bu sayede. neyse bakalım hayırlısı.

Ha birde ekleme yapayım, dükkanda 2 adet döner büro koltuğu ve bir adet çekmeceli büro masası bulunmakta olup onlarda hediyesi olacaktır.

Evet elektrik var, kalmak için de kullanılabilir temiz yer, ve dükkan girişi 2 basamak olduğu için su basma vs. gibi bir riski de olmaz, ayrıca 50 mt ilerisinde cami bulunmakta olup cami tuvaleti (wc) kullamılabilir. dükkan yerleri yeni kalebodur yapılmıştır, ayrıca pimapeni de yeni yapılmıştır. birde yine içeridende kilitlenebilecek durumda demir parmaklıkları vardır.

Üst Alt