Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve araştırma hastanesi hakkında bilgi..?

runya

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba Engelliler.biz platformu okuyucuları;

18/04/2012 tarihinde başlıkta belirttiğim hastaneye hastamızı götürdük.G81.0 Flaksid hemipleji teşhisiyle bize (yatış) randevuya alınma formu verildi. Yatış amacı Rehabilitasyon olduğu söylendi. Belirtilen hastaneye yatışlar hk. bilgisi olan varsa yardımcı olunursa sevinirim.
şimdiden teşekkürler..

öncelikile geçmiş olsun size yatış rendevusu verildi ise yatış sırasına alınmışsınız ve sıranız geldiyi zaman size telefon açarak size hasteneye yatış için gelmeniz söylenir sıra gelmesi süreside normalde 1,5 ay ile 2 ay arasında değişebiliyor talep çok olduğu için süre uzun olabiiyor çünkü TÜRKİYE de rehabilitasyon hastahanesi az sayıda iyi bi hastahane ama istanbul rehabilitasyon merkezi

teşekkür ederim konu ile bilginizi paylaştığınız için. Sıra beklemek zorundayız yani uzun bir süreçten bahsediyorsunuz. Bu şartlarda hastanın durumu pek önemli değil demektir. Türkiye şartlarında tabikide Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Ohastaneye büyük bir talep var sadece yatış değil ayakta tedaviler için bile aylar sonrasına randevu veriliyor.
Geçen Temmuzda aldığım randevu eylül ayına aitti. Gördüğüm tedavi çok iyiydi iyi iş çıkarıyorlar.
Talep çok olduğundan personelin yapacağı birşey yok. 15 gün 25 dakka seanslar olarak tedavi gördüm bu bile beni rahatlattı.

Faydasını gördüyseniz ne mutlu darısı en kısa sürede bize inşallah.

Üst Alt