Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[İstanbul] Gazi ve şehit yakınları için İSKİ %50 indirim uyguluyor. Ya engelliler?!

Konular
15
Reaksiyonlar
0
PEKİ YAA ENGELLİERE NEDEN ONLARADA İNDİRİM UYGULANMIYORU

İNDİRİM YAPILAN KİŞİLERDEN DAHAMI ZENGİN DAHAMI DURUMU İYİ

FORUMDAKİ SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU KONUDA İLGİSİZ KALMAYIN VE İSKÎ'YE SU İNDİRİMİNDE YAPILAN BU AYRIMCILIĞI DÜZELTMESİ İÇİN MAİL ATIN

PEKİ ENGELLİLERE NEDEN İNDİRİM YAPILMIYOR

http://www.iski.gov.tr/

Herke Halinden Memnun Galiba (Su Soğuk Su 100 bin Engelliye 200 Bin)

SELAMUNALEYKUM bu konuyu sıcağı sıcağına iskiye sordum ve gönderdikleri mail aşağıda

Herke Halinden Memnun Galiba (Su Soğuk Su 100 bin Engelliye 200 Bin)

Basvuru No : 2007000847 Basvuru Tarihi :15-TEM-07 ISKI den gelen cevap :

Sayın, Hayati YİĞİTOĞLU;İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 2560 sayılı kanunla kurulmuş, müstakil bütçeli ve kamu tüzel kişiliğine haiz bir kuruluştur. İstanbul'da uygulanan Su Satış ve Hizmet Tarifeleri İSKİ Genel Kurul'u olan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Kararı ve maliyetler gözönüne alınarak belirlenmekte olup 2007 yılı Tarifelerinde bahsekonu durum ile ilgili olarak herhangi bir indirim bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

ISKI BASIN MÜDÜRLÜGÜ Bilgi Edinme Sefligi 16/07/2007BILGIEDINME@ISKI.GOV.TR Istek Oneri veya Sikayetiniz : PEKİ YAA ENGELLİERE NEDEN ONLARADA İNDİRİM UYGULANMIYOR İNDİRİM YAPILAN KİŞİLERDEN DAHAMI ZENGİN DAHAMI DURUMU İYİ SAYIN İSKİ YETKİLİLERE LÜTFEN BU KONUDA BİRAZ DAHA HASSAS OLUN VE GEREKLİ İNDİRİMİ ENGELLİ OLANLARA DA UYGULAYIN LÜTFEN --------------------------------------------------------------------------------FROM: ISKIHABER@ISKI.GOV.TRSUBJECT: GAZİLER İLE ŞEHİT DUL VE YETİMLERE %50 İNDİRİMTO:

ankarada gazi yetim malüllerede %60 oranında su indirimi olağını haberlerde duydum

Demekki Belediyeden belediye meclisinden iş bitiyormuş bizde bu konuda bir kampanya başlatsak nasıl olur

Üst Alt