Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul gaziosmanpaşa'da iski indirim için başvurdum, deprem sigortası şart dediler!?

cockpit

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi iski indirim için başvurdum. Onlar bana dedi deprem sigortaniz varmı bende yok dedim.
Onlarda dedi deprem sigortası yapmadan iski indirin olmaz dediler. Bu doğrumu arkadaşlar?

aynen oyle herşey için istiyorlar
elektirik doğalgaz vs

Bana Bu işlem için N.V.İ kaydınızın sözleşme adresinde kayıtlı olması ,
engelli olduğunuzu belgeleyen rapor ve indirim uygulanmasını istediğiniz sözleşme numarası ile müdürlüğümüze müracaat etmeniz gerekmektedir. dediler.

Ve illa benim üzerime olmasına gerek yok eşimin üzerine olsa da olurmuş.

N.V.İ (ikhametgah) Dask konusu olmadı ama başvurumu henüz yapmadım başvurumu yaptığımda da bilgilendiririm.

Ama benim evimin DASK sigortası falan da var

Yeni aboneliklerde dask istiyorlar engelli ol ,olma.Her sene dask yaptırman gerekmez.ortalama 130 lira bayılacaksın .Bunun yanında sözleşme kimin üzerinde olacaksa kişinin ikametgahı o adreste olmalıdır.Raporuda unutma.

Merhaba tapu annemin üzerine , su faturası babamın üzerine evde tek benyaşıyorum. İski e -devlet üzerinden başvurdum. İkametgah farklı adreste diye başvuru reddedildi.

@faruk34,

Eskişehir'de ESKİ de DASK sigortası istedi. Dediğiniz gibi sürekli değil de tek sefer prim yatırsam su indirimden sürekli faydalanabilir miyim?

@adil12, İstanbul İski için yazıyorum Tapunun ve aboneliğin kimin üzerinde olduğunun önemi yok.
Önemli olan engelli olan kişinin ikematgahının aboneliğin olduğu yerde olması.

@berke26, Dask sigortasını ilk abonelik aşamasında isteniyor abone olduktan sonra her yıl yenilemeye gerek yok.

Eğer abonelik varsa ve bunu engelli aboneliğine çevirelecekse onun için dask istenmez engelli raporu ve engellinin aboneliğin olduğu yerde resmi ikemetgahının olması yeterli en azından İstanbul için bu şekilde.

Yani abonelik babamın üzerine . Babamım ikametgahı ile aynı yerde olmam gerekiyor. Engelli olan benim.

Babam başka yerde oturuyor. O zaman su faturasını üzerime alsam indirimden yararlanabilir miyim.

Üst Alt