Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

askibeka

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
slm bu gün bende haseki hastanesinden annem için özürlü kimlik kartı başvurusu için randevu aldım

direk hastaneden alıyorsunuz fakat verdikleri tarih 16 mayıs 2013 yani yaklaşık 8 ay kadar sonrasında randevu verdiler.
sadece özürlü kimlik kartı için istedikleri 2 resim 81 tl de para yazdılar randevu tarihinde verilcek. fakat eğer cihaz almak için rapor çıkarıcaksanız kbb dan önce muayene oluyosunuz bir kere barkod alıyosunuz ertesi gün test için çagrılıyosunuz eger muayne saatiniz sabahsa aynı gün işitme testinide oluyosunuz bir hafta sonra da kurula geliyosunuz ve o gün raporunuzu alıyorsunuz
bu raporda bi zorluk yok fakat en erken randevu bir hafta 12 veya 15 gün sonrasında oluyor bu her hangi hastalık için olursa olsun hepsi böyle 2 gün sonrasına randevu yok
182 yi de arasanız yok netten de alsanız öyle! eski sistem çok daha iyiydi gece 12 den sonra bir sonraki güne her daldan randevu alabiliyordum ama şimdiki durum bu....

Maalesef durum bu bende Sadi Konuk'tan randevu aldım tam 12 gün sonrasına çıktı eğer işimi 1 günde halledemezsem vay halime..
Hollanda ve daha başka memleketlerden yazan arkadaşları okuyunca rezaletin dibinde yaşadığımızı fark ediyorum..

Bende almıstım randevu 15 Nisan 2013 e attı, araştırdım buldum, Bakırkoy Dr. Sadi Konu Eğitim ve Araştırma Hastanesınden mhrs sistemınden ''Saglık Kurulu' sekmesınden 15 gün sonraya verdi randevuyu... Bakırkoy uygunsa ordan al internetten daha basit.

Vergi indirimi başvurusu..

günaydın, bende pazartesi vergi indirimi için haseki eğitim ve araştırma hasthanesine başvurdum bundan önce 2012 yılında tekrar aynı hastahaneden muhafiyet için rapor almıştım fakat bir yıl süre ile kontrol olarak geri gelmişti, 2012 yılında gittiğim zaman 100 tl gibi bir ücret ödemiştim fakat bu sefer hiç bir ödeme yapmadım sanırım kaldırılmış vergi dairesi aracılığı ile hasekiye gittim şu anda sadece silah ruhsatı için gelenlerden ücret alıyorlarmış bilginiz olsun, ben tip 1 diyabet,hba1c 8.3 sonra tansiyon ve göz kuruluğu raporlar ve tahlillerle müracaat ettim inşallah güzel bir sonuçla geri gelir...iyi günler

Üst Alt