Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul içi kiralık ev veya ev arkadaşı acil..?

Helsinki

Yasaklı Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar ,
Ev sahibinin oğlu boşanmış ve 20 Haziran ` a kadar oturduğum evden ayrılmam gerekiyor.
Fakat ev bulamıyorum sahibinden . com sitesindeki ilanlarda not olarak bekar erkeğe verilmez sadece bayana verilir yazmışlar.
İstanbul da ev arkadaşı arayan veya benimle ev kiralayacak ciddi kişiler yazsın lütfen .

Son düzenleme:
Kolay gelsin kardeşim.
20 Mayısa kadar çıkmam lazım diyorsun ama bugün 1 Haziran :)

Merhaba,

Semt olarak neresi söylememişsiniz.
Ayrıca o siteden detayları girerseniz bir çok ilan var illa ki bulabilirsiniz.

Ucuzdan pahalıya diye sıralarsanız öne çıkanlar öğrenci yada çalışan arayanlar olur.
Hatta öğrenci yanına öğrenci arayan evler de var.

Sağol Ufuk uyarın için işyerindeyim hızlı yazmak zorunda kaldım tarihi yanlış yazmışım. 20 haziranda çıkmam lazım. Semt olarak kağıthane düşünüyorum 1+1 de olur ama giriş kat düşünmüyorum. evet Gül Hnm , sahibinde var ama sancaktepe - pendik gibi yerlede merkezden uzak yani.

kadıköy olurmu.ben yalnız yaşıyorum.aylık 150 tlni alırım.eger uyarsa diger ev içi detayları görüşebiliriz.önce tanımamız lazım hırlımısın hırsızmı demi :)

Ulaş c.tesi ve pazar çalışmıyorum görüşelim istersen yalnız benim eşyalarım var nasıl yaparız konuşalım hafta sonu 05355871202 telim Kadıköy merkez mi?

Ataşehir ` de tuttum ev bu arada ev konusunda çok yardımcı olduğu için sitedeki arkadaşları kutluyorum. Ne kadar duyarsız vurdum duymaz umursamaz bir toplum olduk. Ulaş haricinde bilgi paylaşımı yapan yok .

Hayırlı olsun
Ama bu umursamamazlıktan değil
Malesef bildiğimiz yada tanıdığımız evini kiraya veren birisi olmadığı sürece sizi emlakçıya yada sitelere yönlendirmekten başka çaremiz yok.
Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Bende umursanmadığını sanmıyorum, ama ev arkadaşlığı kolay kabul edilebilir bir durum değil , belkide bu nedenle çekimserlik yaşanmış olabilir :) İron sorunsuz olsun yeni eviniz güle güle oturun

Üst Alt