Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul için ücretsiz kart nasıl alınır?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Balıkesir'de ikamet ediyorum...
ben ve abimde özürlü kartlarımız var...

her istanbula günü birlik gittiğimzde bazen sorunsuz bazen kavga ediyoruz..

dedik ki ücretsiz kart alalım...

nasıl alınıyor...şartları nedir..

kaç lira veriyoruz...

her sene yenilenmesi şart mı (ücret veriyorumuyuz)

gitmeden evrakalrı ayarlasak hemen teslim etmemizle veriyorlar mı

tşkler...

tşk ederim...
ama tam cvp alamadım...
10 tl belirttiği hesaba yatırıcam..online bilgileri dolduruacam...
dekont-nufus-aslı ve f.kopisi değil bakanlığın kartı yeterli olmuyor mu?
birde bunları tamamladık ne zaman teslim alabiliyorum...evrakları teslim edince hemen verecekler mi çünkü günü birlik gelicem...2 yıllık ömrü var diyor doğru mu?

balıkesirde ikamet edip istanbuldan kart alamazsın diye biliyorum (yanlışsam düzeltin lütfen)
adı üstünde istanbul kart zaten.

Neden.istanbula gezmeye gelince ne yapıcam..hep kavgamı edicem..yada paramı ödeyeceğim

neden kavga ediyorsun? gün içinde seyehat etsen otobüslerde en fazla 20 lira verirsin.

niye vereyim ki,hakkım değil mi?
3 gün kaldığımı düşün...

şimdi balıkesirde oturduğum için yaptıramıyormuyum

ortasekerli;

Yanlış hatırlmıyorsam bakanlığın kartı olmayanar için rapor lazım olanlar kartın fotokopisini veriyor... Süresi hakkında bir şey söyleyemem ama kartı alabileceğin şehri seçebiliyorsun bulunduğun yere gönderiyorlar evraklarıda o zaman teslim ediyorsun...

net bilgisi olan var mı?
süreç nasıl işliyor.ne kardar sürüyor ve nasıl teslim alabiliyorum

hakkındır tabi ama yaşadığın ilde sana böyle hak tanımaları lazım.. İstanbul'da oturmayıp istanbul kart almak istiyorsun.. sistemden kontrol ediliyor istanbulda oturmadığın anlaşıldığında iptal ediliyor..

şimdi yeni bir uygulama olacakmış diye söyleniyor, bütün türkiye de tek bir ulaşım kartı olacak sen hangi ilde seyehat edeceksen o kartı kullanacaksın. eğer seyehat ettiğin ilde engellilere ücretsiz ulaşım imkanı varsa ücretsiz kullanabilirsin, yok ise akbil doldurup kullanabilirsin.

Üst Alt