Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul içinde randevusuz 1 günde rapor çıkartabileceğim bir hastane var mı?

besimbicer

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
istanbul içinde randevu almadan 1 günde engelli raporu çıkartabileceğim bir hastane söyleyebilirmisiniz birde bazı hastanelerde para alınıyormuş bu yasal mı?

hastaneden para alinmiyor en erken mesala haydarpasa mumune hastanesi sabah cok erkenden git ama cok erken mesala sabah 5 siraya gir ilk 35 kisi aliyorlar ve 45 gün sonraya randevu alirsin en erken tamam diger hastaneler bunuda vermiyorlar

Randevu almadan 1 günde rapor çıkartacaksın ve para ödemeyeceksin hemde bunu bu ülkede yapacaksın, dostum çok zor hele hele İstanbul'da imkansız.
Önceden randevu alacaksın kah 20 gün kah 6 ay bekleyeceksin sonrada sabah erkenden gidip ilk önce para ödeyeceksin en son rapor alacaksın oda 1 güne sığdırabilirsen. Tanıdığın felan yoksa 1 günde alamazsın. Belki kıyıda köşede bir hastane vardır istediğini yapabileceğin.
Engelli raporu alırken kartın yoksa ve o hastaneden evelden engelli raporu almadıysan ücret ödemek zorundasın döner sermaye gereğince, bazı hastaneler almayabilir ama çok nadir. 1 ay içinde Bimer'e şikayet edip hastaneye tekrar gitmen gerekiyor verdiğin parayı alman için, buda düşük bi ihtimal.

demek istediğim sabah gidip rapor için sevk kağıdını alıp 1 günde bütün bölüümlerde işlemlerimi tamamlayıp teslim edebileceğim hastane arıyorum daha önceden tecrübeli olan vardır

besimne için rapor alacaksın ?
Tekirdağ yakınlarından alsan daha az yorulursun.

raporu istanbulda bulunan akrabam alıcak her iki bacağında hastalık var topallıyarak yürüyebiliyor uzun süre ayakta durma sorunu var.

O zaman engelli raporu veren bir hastaneye başvurun sabah erken saatte gidip randevunuzu alın ve günü geldiğinde gidip raporu alın başka çaresi yok maalesef. Ücrette ödeyeceksiniz ancak bazı hastaneler almayabilir.

ya arkadaslar ne parasi ya rapor icin para almiyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sacmalamayin

ben cerrahpaşada 200 ytl verdim oda raporu yenilemek için..

ben sürekli haydarpaşadan rapor aldım. Sadece ehliyet raporu için benden 180 tl yakın para aldılar. Ehliyet için rapor almada sıkıntı yaşamadım 1 günde heyete girdim. Diğer raporlar için 3 ay sonraya randevu veriyolardı. Bu anlattıklarım 2 sene öncesine dayanıyor.

keremöz;

Sen saçmalama ve insanları bilip bilmeden uğraştırma. Varsa bildiğin bir hastane tecrübeni yaz.

bugun büyükcekmece devlet hastanesi polikiliniklerin oldugu bölümde sağlık raporu almak için gittik bize temmuz ağustos aylarında doktorların izinde olacagı ve eylül ayına kadar randevu veremeyeceklerini söylediler.

biz cennette yaşıyoruz desenize ben ankara Atatürk de

sabah erken varırsan ve hafif uyanık olursan öğlene işin biter

eğer heyet gününde yaparsan işlemleri benimm gibi

öğle sonrası heyet ve 1 hafta sonrası raporunu almaya gidiyorsun

ben 1 günde işlemleri bitirdim ve heyet e girdim bir sonraki

hafta rapor almaya gittim tabi alamadım çünkü vergi dairesi aracılığı ile gitmiştim

gittim vergi dairesinden kopya adım kısacası 10 günü geçmedi toplamda

ama bunun için kazara olurya numune Hacettepe ankara ibni sina hastanelerini katmıyorum

çünkü ordaa alman ayı bulur

Benden bazı testler için bile para almıyorlar, 3 kere rapor çıkardım bir kuruş ödediğimi hatırlamıyorum. Mesajlarınızı okudum ve dedim ki iyiki Antalyada yaşıyorum, 2 saatte doktorları geziyorum, sonra ki hafta heyete çıkıyorum :)

kardeş bakırköy devlet hastanesinden alabilirsin, ama randevu alman gerekir gece yarısı bakırköy devlet hastanesinin sitesine gir kurul randevu al yazıyor 2 gün sonraya verir randevuyu ama sonucu aynı gün içinde alırsın

okmeydanında 3 gunde almıstım ben .bence uzun bır sure degıl ve cok fahat bir yerdi .ozel rapor polıkınıklerı var

arkadaşlar bende şimdiye kadar kaç kere rapor aldım,kuruş para ödemedim..ssk lı çalışanım,devlet hastanesi para mara almadı..heyete 2 haftada girdim...şimdi ise artık emekliyim.

kobra3452;

bu işlemi yapıp sonucu yarın anlatırım. gece yarısını bekliyorum

benim tanıdık prof dr olduğu halde 1 güne alamadım :D nasıl olçak o....

saat 2 de heyete giriyosun,saat 4 te de sonucunu alıyorsun.daha 1 ay önce girdim heyete.sürekli böyle

başımdan geçen olayı hemen anlatmak istiyorum. tarih 23.05.2014
21.05.2014 tarihinde gece 24:00 dan sonra bakırkoy devlet hastanesi internet sitesine Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi girip saglık kurulu randevu alıp randevu tarihinde (2gün sonraya) gidip sabah 8de saglık raporunu aldıktan sonra öğlene kadar polikliniklerde muayene olup saat 12:00 a kadar evrak teslim bürosuna teslim edip öğleden sonra 14:00de heyete gidip saat 16:00 da raporu alabiliyorsunuz.

biz öğelene kdar işimizi bitiremediğimiz için 26.05.2014 tarihine kaldı tek bir ortopedi muayenesi. ek olarak rapor için ücret talep etmediler

besim dostum işin rast gitmiş, internet üzerinden o hastaneye 2 gün sonrası için randevu bulabilmen muhteşem olmuş. 1 günde zaten bitmiyor ertesi güne sarkıyor.

Üst Alt