Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'ne sağlık kurulu raporu için itiraz etmek istiyorum..?

murat30

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba
rapor için işkurdan sevkle ücretsiz olarak şişli etfal hastanesine başvurdum yüzde 34 rapor aldım. bir 6 ay daha beklemek istemiyorum çünki bir işe girip engelli kadrosunda çalışmak istiyorum. 8 aydır çalışmıyorum
istanbul il sağlık müdürlüğüne dilekçe çekmeliymişim dilekçem nasıl olmalı? dilekçemi kendimmi götürüp teslim etmeliyim? yoksa ptt aracılığıyla mı yollamalıyım? eger ptt aracılığıyla yolluyacaksam istanbul il sağlık müdürlüğünün adresini bilen varsa lütfen yazsın?

ilgi alakanıza şimdiden teşekkürederim lütfen akıl verin

buda benim bir arkadasım ben kendisine akıl verdiysem de:) sizlerinde fikirlerini almak istiyor

Elden teslim etmek her zaman iyidir. Şahsen değilse de bir yakınınız gidip teslim etsin.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü web sitesinde adres var.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü'ne,​

.. / .. / 2010​

Sakat statüsünde çalışabilmek amacıyla İş-Kur sevki ile xxx tarihinde xxx hastanesinden almış olduğum %34 işgücü kaybım bulunduğunu gösterir sağlık kurulu raporunun (EK 1), yürürlükte olan Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik ve ekinde yer alan Cetvel'e uygun olmadığını düşünüyorum.

İş bu nedenle adı geçen yönetmeliğin Özürlü sağlık kurulu raporuna itiraz hakkını düzenleyen 10. maddesi gereğince çalışma gücü kaybımın yeniden belirlenmesi için başka bir hastaneye sevkimin yapılmasını arz ve talep ederim

ad soyad
imza​

EK 1: %34 oranındaki sağlık raporu

tc kimlik no
adres

Sağlık Kurumları ile ilgili Şikayetler

Oturanboğa dilekçe ile başvuruların ne şekilde yapılacağı konusunda aydınlatmış.Ben birşey daha eklemek istiyorum.
Sağlık kurumları(hastane,sağlık ocağı,Dr,Hemşire vs.) ile ilgili şikayetler için Sağlık Bakanlığının Telefon şikayet hattı var.Numarası 184.Aradığınızda isim,adres ve telefon belirtirseniz arıyorlar.

eyvallah şakir kardeş bunu herkesin bilmesi lazım haklısın

Üst Alt